Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψίχουλα για την συντήρηση του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού

Ψίχουλα για την συντήρηση του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού

Μόνο 4 εκ. ευρώ διαθέτει η “υπερ-πατριωτική” ΝΔ για να συντηρήσει όλο τον στόλο του Πολεμικού Ναυτικού, πράξη που έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις ανθελληνικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ στην Εθνική Άμυνα.

Με πηγές από το πόρταλ θεμάτων άμυνας και ασφάλειας defencereview.gr ο συνολικός προϋπολογισμός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) για το 2020 ανέρχεται στα 84,5 εκ ευρώ, όμως από αυτά μόνο 6εκ ευρώ προορίζονται για την συντήρηση του στόλου. Για την ακρίβεια στην ουσία μόνο τα 4 εκ. ευρώ θα μείνουν διαθέσιμα για τις απαραίτητες συντηρήσεις όλων των πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού αφού τα 2 εκ. ευρώ αποτελούν οφειλές του 2019.

Μπορεί το υπόλοιπο μέρος του προϋπολογισμού να κατευθύνεται σε έξοδα μισθοδοσίας, καύσιμα και συντήρηση οχημάτων, αλλά αυτά τα έξοδα είναι απολύτως απαραίτητα και δικαιολογημένα.

Το πρόβλημα βρίσκεται στην χαμηλή αξία που έδινε πριν ο ΣΥΡΙΖΑ και περισσότερο σήμερα η ΝΔ στην εύρυθμη λειτουργία και στην πλήρη ετοιμότητα του στόλου του Πολεμικoύ Ναυτικού.

Σε αντίθεση με την απαξίωση του στόλου και γενικότερα των Ενόπλων Δυνάμεων από την ΝΔ που σέβεται τους αγώνες της αριστεράς, για την λαθρομετανάστευση και τον λαθρεποικισμό της Πατρίδας μας διατίθενται τεράστια κονδύλια.

Exit mobile version