Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΒΟΜΒΑ και από τον Βούτση: Το Παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο απαίτησε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής!

ΒΟΜΒΑ και από τον Βούτση: Το Παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο απαίτησε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής!

Την καθιερωμένη “αντιρατσιστική” προπαγάνδα έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της βουλής, Νίκος Βούτσης μιλώντας στην Ολομέλεια της βουλής για το “προσφυγικό”.

Αφού κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να ρίξουν τους τόνους με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Λέσβο, έκανε μια αξιοσημείωτη αναφορά στην Χρυσή Αυγή και ομολόγησε ότι οι διώξεις κατά του Κινήματός μας ήταν μια ΑΠΑΙΤΗΣΗ των σιωνιστών στις ΗΠΑ οι οποίοι και έθεσαν πρώτοι το ζήτημα στον τότε πρωθυπουργό Σαμαρά! Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα:

“Διότι είδατε προχθές τάγματα εφόδου, την ίδια ώρα που η δική της Χρυσής Αυγής εξελίσσεται και σε δύο μήνες τελειώνει. Αυτοί που είχαν την πατέντα των ταγμάτων εφόδων με 82 περιστατικά το 2011, 2012 και 2013. Τότε δεν ασχολούμασταν εδώ μέσα και έπρεπε να δολοφονηθεί Έλληνας και έπρεπε και το Παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν ήταν εκεί ο κύριος Σαμαράς, να θέσουν ζήτημα για να ξεκινήσει η διαδικασία σε σχέση με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής”.

Είπε κάτι νέο ο Ν. Βούτσης; Όχι και για τον λόγο αυτόν θυμίζουμε: «Η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι’ αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους», αναφέρει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Σ. Λόντερ (στην φωτογραφία μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά…), τον Οκτώβριο του 2013 με άρθρο του που δημοσιεύθηκε στη «Jewish World Review», καταγράφοντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα με την επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής.

Στην ομιλία μου και στις συναντήσεις μου με τον Σαμαρά, υπογραμμίζει στο άρθρο του, «κατέστησα σαφές ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να περιορισθεί. Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο κάλεσε την Ελλάδα να εξετάσει την απαγόρευση του κόμματος»…

Exit mobile version