Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δήλωση βόμβα του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή: 1,8 εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες

Δήλωση βόμβα του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή: 1,8 εκατομμύρια οι λαθρομετανάστες

Ευρισκόμενος σε χωριό της νήσου Λέσβου και συζητώντας με κατοίκους, ο πρώην Αρχηγός Στρατού Αλκιβιάδης Στεφανής, τους είπε ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για τις 20.000 των λαθρομεταναστών, που είναι στο νησί τους, γιατί στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι!

Η δήλωση του Υφυπουργού προκάλεσε αντιδράσεις στα νησιά του Αιγαίου, αλλά το πλέον σημαντικό από αυτήν είναι η παραδοχή του για τον αριθμό των αλλοδαπών που ευρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με δήλωση στην Λέσβο, η οποία φέρεται να έγινε από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αλκιβιάδη Στεφανή: «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια».

Κατά πάσα πιθανότητα, θα σπεύσουν διάφοροι να διαψεύσουν τον αριθμό που έδωσε ο Υφυπουργός, αλλά όλοι γνωρίζουν σε αυτή την χώρα ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών αγγίζει εάν δεν ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια! Από αυτούς, νόμιμοι είναι περίπου 500.000, που σημαίνει ότι στην χώρα μας ευρίσκονται στην χώρα μας περίπου ενάμιση εκατομμύριο!

Και όσο για την Μόρια, ποια Μόρια;… Εάν δεις τις γειτονιές του κέντρου των Αθηνών Κυψέλη, Πατήσια, Βικτώρια, Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Αττικής δύσκολα βλέπεις το βράδυ να κυκλοφορούν Έλληνες.

Exit mobile version