Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Φασίστας” ο Πορτοσάλτε, “Φασίστες” και οι Ρουβίκωνες…

“Φασίστας” ο Πορτοσάλτε, “Φασίστες” και οι Ρουβίκωνες...

Αργά χθες το βράδυ, ομάδα αναρχοκομμουνιστών του Ρουβίκωνα βρέθηκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Άρης Πορτοσάλτε, πέταξαν φέιγ βολάν με υβριστικό περιεχόμενο και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους: «Πορτοσάλτε ψόφα», «σκουπίδι του ΣΚΑΙ», «Άρη Ναζί» και «Σκουπίδια του ΣΚΑΙ βρωμάτε φασισμό» ήταν τα συνθήματα που γράφτηκαν στους τοίχους ή τα τρικάκια.

Και αφού τα γκρουπούσκουλα του Ρουβίκωνα – τα οποία θα εξαφάνιζε η κυβέρνηση της ΝΔ από τις 8 Ιουλίου… – κατηγόρησαν για “φασισμό” τον Πορτοσάλτε, είπε και εκείνος ως απάντηση να τους χαρακτηρίσει “φασίστες”. Έγραψε λοιπόν στο twitter λίγα λεπτά μετά την επίθεση: “Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο…”

Την επίθεση καταδίκασε άμεσα και η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: “Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας”.

“Φασίστας” λοιπόν ο Πορτοσάλτε, “Φασίστες” και οι Ρουβίκωνες… Για την ΝΔ είναι “τραμπούκοι”…

Για να μην θίξουν την Αριστερά, η οποία κυριαρχεί ιδεολογικά στην Ελλάδα γιατί έτσι θέλει η Δεξιά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ! Κανένας δεν λέει ότι είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! Γι’ αυτό έχουν δίκιο οι Εθνικιστές που μιλούν για “ιδεολογική ηγεμονία” της αριστεράς στην Ελλάδα…

Exit mobile version