Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επτά συλλήψεις Ελλήνων στη Μόρια – Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας!

Επτά συλλήψεις Ελλήνων στη Μόρια - Στον εισαγγελέα με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας!

Μέσα στην γενικευμένη ανομία των τελευταίων ημερών στην Λέσβο, όπου είδαμε μικρές εξεγέρσεις λαθρομεταναστών και πορείες αναρχοκομμουνιστών με στυλιάρια στους δρόμους, η αστυνομία προχώρησε χθες το βράδυ στην σύλληψη επτά ατόμων ελληνικής καταγωγής μέσα στο χωριό της Μόριας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “οι συλληφθέντες, με κράνη και στειλιάρια και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό τους, πραγματοποιούσαν ελέγχους σε σπίτια του χωριού. Και οι επτά οδηγούνται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής ομάδας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.”

Την ίδια νύχτα των συλλήψεων, “άγνωστοι” – προφανώς αναρχοκομμουνιστές που έχουν καταφτάσει στο νησί τις τελευταίες ημέρες για να “συνδράμουν” στις εξεγέρσεις των λαθρομεταναστών – κουρέλιασαν την Ελληνική Σημαία στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης και κατέστρεψαν το πανό που έγραφε “Θέλουμε πίσω τα νησιά μας – Θέλουμε πίσω τις ζωές μας”.

Σημειώστε ότι τα fake news με την παρουσία “ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου” που δήθεν πήγαν στην Μυτιλήνη για να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους, ξεκίνησαν από την ιστοσελίδα των Συριζαίων left.gr – H σκοτεινή αυτή υπόθεση που ασφαλώς εξυπηρετεί θαυμάσια την κυβέρνηση θα έχει και συνέχεια.

Όμως παραμένει το γεγονός, ότι ανάμεσα στις δεκάδες παράνομες πράξεις που έχουν σημειωθεί στο νησί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι μοναδικές συλλήψεις που έγιναν ήταν αυτές των επτά Ελλήνων!

Exit mobile version