Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: “Οι πιο πολλές ΜΚΟ είναι αρωγοί στην αντιμετώπιση του προβλήματος”

Μητσοτάκης: “Οι πιο πολλές ΜΚΟ είναι αρωγοί στην αντιμετώπιση του προβλήματος”

Αν ήθελε πραγματικά η ΝΔ να φύγουν από μόνες τους οι ΜΚΟ από την Ελλάδα, αρκούσε να κάνει μία και μόνο κίνηση: ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ!

Ο πρωθυπουργός μίλησε στην εκδήλωση για την 100ή επέτειο από την ίδρυση του Λιμενικού Σώματος και είχε το θράσος να πεί: “Τα θαλάσσια σύνορα μας φυλάσσονται και όσοι δεν δικαιούνται άσυλο θα επιστρέφουν άμεσα στις χώρες προέλευσης.”

Πως φυλάσσονται, δεν είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν καθημερινά έρχονται παράνομα στην Πατρίδα μας εκατοντάδες λαθρομετανάστες; Έχει ξεχάσει φαίνεται ότι είναι σχεδόν οκτώ μήνες κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και μέχρι τώρα το μόνο που έχει κάνει είναι να σηκώσει ένα αερόστατο και τώρα ετοιμάζεται να βάλει κάποιες σαμπρέλες, το περίφημο πλωτό φράγμα, για να σταματήσει τους λαθρομετανάστες!

Όπως ξέρετε επίσης, αγανακτισμένος είναι ο κόσμος με την δράση των ΜΚΟ, όμως ο πρωθυπουργός είπε ότι κάνουν “σπουδαίο έργο”! Δήλωσε συγκεκριμένα: “Οι πιο πολλές ΜΚΟ κάνουν σπουδαίο έργο. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν κάποιες που δεν ανταποκρίνονται στον ρόλο τους”…

Ο πρωθυπουργός έστειλε στη συνέχεια ξεκάθαρο μήνυμα επισημαίνοντας πως «Η πολιτική της κυβέρνηση έχει αλλάξει. Ο έλεγχος των θαλασσίων συνόρων έχει ενταθεί, η διαδικασία ασύλου επιταχύνεται και διαθέτουμε ήδη ένα αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο».

Ο Κ. Μητσοτάκης έκανε επίσης αναφορά στην τροπολογία που ψηφίστηκε μόλις χθες για «να μπει επιτέλους τάξη στις δραστηριότητες των ΜΚΟ…».  Διευκρίνισε ταυτόχρονα ότι «οι πιο πολλές είναι αρωγοί στην αντιμετώπιση του προβλήματος».

Βεβαίως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σοβαρούς λόγους να λέει ότι οι πιο πολλές ΜΚΟ κάνουν “σπουδαίο έργο”, αφού άνθρωποι της γαλάζιας παράταξης είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό σε αυτές και στα πολλά εκατομμύρια ευρώ που τις συνοδεύουν…

Για το ζήτημα έγραψε ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:“Υφυπουργός της ΝΔ ο Γ. Ζαββός, του οποίου ο αδελφός είναι κουμπάρος και διαχειριστής της ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now, στην οποία ΜΚΟ Γεν. Διευθύντρια είναι η πρώτη εξαδέλφη του πρωθυπουργού, Αντιγόνη Λυμπεράκη… ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΜΚΟ!”

Exit mobile version