Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νόμος στα χαρτιά, τάξη πουθενά – Γυαλιά καρφιά τα γραφεία της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Νόμος στα χαρτιά, τάξη πουθενά - Γυαλιά καρφιά τα γραφεία της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Πολλά είναι τα παραμύθια που αράδιασαν στους Έλληνες ψηφοφόρους, οι “εθνικόφρονες” της ΝΔ, αλλά αναμφισβήτητα εκείνο που κατέχει την πρωτιά είναι το “Νόμος και Τάξη”. Αυτό που συμβαίνει ιδιαίτερα με τις συμμορίες της αριστεράς το τελευταίο διάστημα, δεν έχει προηγούμενο, ούτε και επί των ημερών των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Οι εικόνες που δημοσιεύει το Piraeus Press μιλάνε από μόνες τους… Αυτά είναι, ότι άφησαν πίσω τους, τα… ορκ που επετέθησαν στα γραφεία της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Φορώντας κουκούλες και κράνη, εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά κρατώντας βαριοπούλες και τσεκούρια και μάλιστα έμειναν μέσα στο κτίριο για περίπου μία ώρα. Αφού ολοκλήρωσαν το κομμουνιστικό… έργο τους, αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα. Σύλληψη; ΚΑΜΙΑ! Μία ώρα βρίσκονταν μέσα στο Πανεπιστήμιο και έφυγαν όπως πήγαν… Ανενόχλητοι!

Αυτή είναι η “κατάργηση του ασύλου” στην πράξη. Νόμος στα χαρτιά, τάξη πουθενά.

Υ.Γ. Και μπορεί το κράτος του Μητσοτάκη, να δείχνει απέραντη ανοχή στις συμμορίες της αριστεράς, φροντίζει όμως να δείχνει… μηδενική ανοχή σε νεαρά Ελληνόπουλα στην Μόρια που τους αποκαλούν όλα τα ΜΜΕ από το πρωί ως “εγκληματική οργάνωση”, γιατί δήθεν αυτοί ευθύνονται για όλα τα δεινά της Λέσβου! Στην Μόρια όπου παρελαύνουν τις τελευταίες ημέρες, ανενόχλητα τα “συντρόφια”, κραδαίνοντας στυλιάρια…

Exit mobile version