Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ρωσία καταγγέλλει τους made in USA πληρωμένους κονδυλοφόρους των “ελληνικών” ΜΜΕ

Η Ρωσία καταγγέλλει τους made in USA πληρωμένους κονδυλοφόρους των “ελληνικών” ΜΜΕ

Η Ρωσία θα μπορούσε να είναι σύμμαχος της Ελλάδας. Τελευταία σοβαρή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση ο αγωγός Μπούργκας – Αλεξανδρουπόλεως, που δεν έγινε ποτέ και η προμήθεια οπλικών συστημάτων μεταξύ των οποίων τα αμφίβια τεθωρακισμένα ΒΜΡ-3, τα οποία επίσης δεν πήραμε ποτέ!

Η Ρωσσία θα μπορούσε να είναι σύμμαχος της Ελλάδας, αλλά το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αυτής της χώρας υπηρετεί απόλυτα τα αμερικάνικα συμφέροντα και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς οι ΗΠΑ να δεσμεύεται για την ασφάλεια της Πατρίδας μας από την τουρκική απειλή. Και βέβαια, όργανο αυτού του κατεστημένου τα ΜΜΕ των ολιγαρχών.

Σχετικά με αυτά, ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας σχετικά με ισχυρισμούς που προβάλλονται σε κάποια ΜΜΕ της Ελλάδας και αναφέρονται στη Ρωσία ως «μοχθηρή δύναμη κατά της Ελλάδας». Κύκλοι της ρωσικής πρεσβείας αναφέρονται στο συγκρότημα Αλαφούζου (ΣΚΑΪ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) και όχι μόνο, αφού και άλλες φυλλάδες και κανάλια παίζουν τον ίδιο ρόλο, και κατηγορούν όλους αυτούς για εξαρτημένες σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Exit mobile version