Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αίσχος! Οι νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες αφαίρεσαν τον Σταυρό & αποδόμησαν την Ελληνική Σημαία στους εορτασμούς για το 2021

Αίσχος! Οι νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες αφαίρεσαν τον Σταυρό & αποδόμησαν την Ελληνική Σημαία στους εορτασμούς για το 2021

Η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη δώσει δείγματα εθνομηδενιστικής γραφής, τα οποία κορυφώθηκαν με την χθεσινή παρουσίαση του σήματος της επιτροπής «Ελλάδα 2021», το κονκλάβιο των… σοφών που θα οργανώσει τις επετειακές εκδηλώσεις για την 200η επέτειο από την έναρξη της Επανάστασης.

Η διαβόητη Γιάννα Αγγελοπούλου, αφού μας βούλιαξε με τους Olympic Games του 2004, έρχεται τώρα μαζί με τον καθηγητή Μαζάουερ και τις ευλογίες της προδοτικής παράταξης να αποδομήσει κάθε τι εθνικό.

Ιδού λοιπόν το έκτρωμα που μας παρουσίασαν οι εθνομηδενιστές: Μια λωρίδα με 5 άσπρες και μαύρες γραμμές να διαπερνά τον αριθμό 1. Όπως ανέφεραν μάλιστα αυτό το αίσχος “επιχειρεί να αποτυπώσει την πολυκύμαντη διαδρομή του Ελληνικού κράτους, με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές που την σημάδεψαν, αλλά και να αναδείξει την ανάγκη της «φυγής προς τα εμπρός», με τους δρόμους που ανοίγονται στο μέλλον“.

Πάει το σύμβολο της Επανάστασης, πάει η Ελληνική Σημαία, πάει το “Ελευθερία ή θάνατος”, πάει και ο Σταυρός… Αυτό που δεν κατάφεραν οι άθεοι μαρξιστές, να αποδομήσουν δηλαδή την Σημαία, το επιτυγχάνουν τώρα οι ψευτοπροοδευτικοί νεοφιλελεύθεροι της προδοτικής Νέας Δημοκρατίας.

Προφανώς οι ψευτοδεξιοί ξέχασαν ότι η Επαντάσταση του 1821 έγινε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία και δεν θέλουν να θυμούνται τον όρκο των Αγωνιστών: «Ορκίζομαι, εις το όνομα του Παντοδύναμού μας Θεού, εις το όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και της Αγίας Τριάδος, να χύσω και την υστέραν ρανίδα του αίματός μου, υπέρ πίστεως και Πατρίδος. Ορκίζομαι, να μη βλέψω εις τα όπισθεν εάν δεν αποδιώξω τον εχθρόν της Πατρίδος και της Θρησκείας μου. Ορκίζομαι, «Ταν ή επί Τας» και «Νίκη ή Θάνατος» υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».

Αυτοί δεν θα είναι εορτασμοί Τιμής και Μνήμης, αλλά λήθης και αλλοίωσης του Εθνικού συναισθήματος.

Εξάλλου όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» είναι χορηγία της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και αναπτύχθηκε από το Beetroot Design Group, το οποίο μάλλον πήρε την ιδέα του από τις παλιές διαφημίσεις της ελληνικής τηλεόρασης την δεκαετία του ΄80.

Έλληνες αντισταθείτε! Στοιχηθείτε στον Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια σε εθνομηδενιστές και νεοφιλελεύθερους για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική!

Exit mobile version