Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πού κρυφτήκατε “μακεδονομάχοι”; Στα Σκόπια επανήλθαν οι πινακίδες με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!

Πού κρυφτήκατε “μακεδονομάχοι”; Στα Σκόπια επανήλθαν οι πινακίδες με το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!

Οι Συριζαίοι που υπέγραψαν την προδοσία των Πρεσπών και οι Νεοδημοκράτες που δήθεν θα την καταργούσαν, αλλά την στηρίζουν με νύχια και με δόντια, θα πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι με τις τελευταίες εξελίξεις στο γειτονικό κρατίδιο των παραχαρακτών της Ιστορίας.

Η συμφωνία των Πρεσπών που δήθεν θα έλυνε το Σκοπιανό, διασφαλίζοντας το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας έχει ήδη πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων από τους ψευτομακεδόνες του VMRO.

Η υπηρεσιακή υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής των  Σκοπίων, η εβραία Rasela Mizrahi επανέφερε την ταμπέλα των ψευτομακεδόνων στο Υπουργείο και τώρα δεσπόζει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Πάει περίπατο και ο γεωγραφικός όρος “Βόρεια”.

Δυστυχώς για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή δικαιώθηκε, όταν εδώ και δεκαετίες φώναζε πως η χρήση του όρου Μακεδονία από τους σλάβους παραχάρακτες είναι αδιαπραγμάτευτη!

Τι θα κάνουν τώρα οι πατριδοκάπηλοι υποκριτές της ΝΔ; Θα καταργήσουν την προδοσία των Πρεσπών, την οποία οι ψευτομακεδόνες έχουν ήδη καταργήσει στην πράξη; Φυσικά και όχι!

Αφού ο υπερατλαντικός και ευρωπαίος αφέντης έχει δώσει εντολή για είσοδο του ψευδοκράτους σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., αυτοί θα υπογράφουν και θα τηρούν την προδοσία και με τα δυο χέρια! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σχολίασε σχετικά στο Twitter: “H υπουργός Εργασίας της υπηρεσιακής κυβέρνησης των Σκοπίων, Ρασέλ Μιζραχί, που ανήκει στο VMRO επανέφερε στο υπουργείο της την ονομασία “Μακεδονία”. Τι απέγιναν οι “Μακεδονομάχοι” της ΝΔ; Ποιος θυμάται τις Πρέσπες; ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ! Οι εκλογές πέρασαν… Την άλλη φορά πάλι”.

Exit mobile version