Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διδάσκουν… πολιτισμό τα μαλλιοτραβήγματα Μενδώνη – Παναγιωταρέα με τον Κραουνάκη

Διδάσκουν... πολιτισμό τα μαλλιοτραβήγματα Μενδώνη - Παναγιωταρέα με τον Κραουνάκη

Έξαλλοι έχουν γίνει στην ηγεσία του ΥΠΠΟ με τον… καλλιτέχνη Κραουνάκη και τα όσα χυδαία τους έσουρε στην κοπή πίτας των υπαλλήλων του Υπουργείου.

Η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη έχει ήδη γίνει ανέκδοτο με την κατάθεση της τροπολογίας για το ποδόσφαιρο που δεν προβλέπει υποβιβασμό, αλλά αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση πολυιδιοκτησίας. Η “παντογνώστρια” κα Μενδώνη, όταν διάβασε την τροπολογία για αφαίρεση 5-10 μονάδων, αναρωτήθηκε φωναχτά: “Και πώς θα παίζει μια ομάδα με 5 παίχτες λιγότερους;”

Τις τελευταίες ημέρες τους έκανε ανέκδοτο ο γνωστός Συριζαίος καλλιτέχνης, Κραουνάκης που τους τραγούδησε κάποια… γαλλικά στην κοπή πίτας των αρχαιολόγων με αφορμή την απόφαση για μεταφορά των αρχαίων στην Θεσσαλονίκη, ώστε να προχωρήσουν τα έργα του Μετρό.

Ο Σταμάτης ως άνθρωπος του πολιτισμού κατέδειξε το επίπεδο του Υπουργείου, των συνδικαλιστών, αλλά και της ηγεσίας του, καθώς υπεύθυνοι για αυτό το χάλι και τις χυδαιότητες είναι όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

Και όσο κι αν προσπαθεί η “εκπρόσωπος του τάφου”, όπως την λένε οι συνδικαλιστές αρχαιολόγοι, η διαβόητη Παναγιωταρέα με τους μεγάλους σταυρούς να προσπαθεί να μαζέψει επικοινωνιακά το θέμα για να μην θίγεται η κολλητή της Λίνα, το θέμα δυστυχώς για αυτούς έχει ήδη ξεχειλώσει!

Για όσους θέλουν να ακούσουν τις… ομορφιές του Κραουνάκηέα έα έα, να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ, αλλιώς ο εχθρός…” ας ακολουθήσουν τον σύνδεσμο.

Exit mobile version