Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είμαστε το Μέτωπο Νεολαίας

Είμαστε το Μέτωπο Νεολαίας

Είμαστε οι Νέοι Έλληνες της Ελλάδας στην δεκαετία του 2020. Αυτοί που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν μέσα στο μνημόνιο, τον σκληρό καπιταλισμό και την ιδεολογική επικράτηση της αριστεράς. Αυτοί που τους βομβαρδίζουν καθημερινά σε σχολεία και πανεπιστήμια για την πολιτική ορθότητα, τον αντιρατσισμό και το κοινωνικό φύλο. Που παλεύουμε να κρατήσουμε ζωντανό το Έθνος μας. Που ζήσαμε την προδοσία την Μακεδονίας μας. Που μας κρύβουν την Ιστορία μας, μας απομακρύνουν από την γλώσσα μας και μας ωθούν στην ολική αποχαύνωση. Είμαστε οι Νέοι που ψάχνουμε να βρούμε δουλειά, αγωνιούμε για το μέλλον μας και νιώθουμε την υπομονή μας να τελειώνει.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο γίναμε οι Νέοι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που στέκονται όρθιοι ως ο άνθος του Έθνους! Αυτοί που με θάρρος κρατούν ψηλά την Σημαία με τον Μαίανδρο σε πορείες, συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Που ενταχθήκαμε πολιτικοί στρατιώτες στο πλάι του Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου και παραμένουμε στο πλευρό του ανεξάρτητα από ποσοστά, βουλευτικές θέσεις και αναγνωρισιμότητα. Σταθήκαμε στο πλευρό του Αρχηγού μας την 7η Ιουλίου 2019, ημέρα εξόδου μας από το κοινοβούλιο, τραγουδώντας μαζί του πιο παθιασμένα από ποτέ τον Ύμνο του Κινήματος μας. Σταθήκαμε στο πλευρό του μεγάλου πολιτικού εμπνευστή μας την 6η Νοεμβρίου 2019 στις αίθουσες των δικαστηρίων όπου με υπερηφάνεια και αστείρευτη δύναμη Ψυχής υπερασπίστηκε έναν ολόκληρο Κόσμο, μια Ιδέα ξεχασμένη από τους πολλούς…

Είμαστε αυτοί που μαζί του, θα φέρουμε και πάλι αυτή την Ιδέα της Ελλάδας στο προσκήνιο και θα την κάνουμε να νικήσει! Κοιτάζουμε με απάθεια τους αποστάτες, γελάμε με εσάς που κουραστήκατε, αλλάξατε γνώμη ή δήθεν «απογοητευτήκατε» και βγαίνουμε μπροστά να δώσουμε την μεγαλύτερη Μάχη! Είμαστε εμείς που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια Ιδανικά με εσένα. Θα μας συναντήσεις σύντομα στον δρόμο, στις πλατείες και στο κέντρο των Αθηνών να σε ενημερώνουμε για την δράση και τις πολιτικές θέσεις μας. Θα μας αναγνωρίσεις από τα συνθήματα στους τοίχους, από την δυναμική μας είσοδο στα συλλαλητήρια, από το φλογερό μας πάθος για την Ελλάδα.

Ξαναήρθαμε. Είμαστε εμείς, οι Τελευταίοι Πιστοί που θα ανοίξουμε τον δρόμο Νικητές, οι παντοτινοί Χρυσαυγίτες, η μόνη ελπίδα του Έθνους, ο χειρότερος εφιάλτης εχθρών και «φίλων».
Ξαναήρθαμε. Και πολύ σύντομα θα μας βλέπετε παντού πιο δυνατούς και πιο αποφασισμένους από ποτέ.
Ξαναήρθαμε. Και τα βήματα μας ήδη ταράζουν μια ρημαγμένη Πολιτεία.

Είμαστε το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής!

Αντεπίθεση 

Exit mobile version