Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική πρόκληση από μουσουλμάνους δημάρχους της Ελληνικής Θράκης!

Ανθελληνική πρόκληση από μουσουλμάνους δημάρχους της Ελληνικής Θράκης!

Φαίνεται πως ελληνικό κράτος δεν υπάρχει στην Θράκη μας! Το τουρκικό προξενείο κάνει ό,τι θέλει και οι προκλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη…

Έτσι, Μουσουλμάνοι δήμαρχοι της Ροδόπης, παραβρέθηκαν σ’ εκδήλωση αλυτρωτικού συλλόγου στην Τουρκία, που ζητάει την δημιουργία «Ανεξάρτητης Θράκης».

Είναι οι δήμαρχοι Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ και Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, που έδωσαν «παρών» στην ετήσια γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD), που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Προύσα της Τουρκίας.

Οι Μουσουλμάνοι δήμαρχοι, οι οποίοι έχουν στενές σχέσεις με το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και με οργανώσεις των γκρίζων λύκων στην Τουρκίας, ήταν παρόντες στην προκλητικά ανθελληνική εκδήλωση και μάλιστα απευθύνθηκαν από το βήμα στους παρευρισκόμενους, μιλώντας έχοντας δίπλα του τη σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης.

Η αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού ΒΤΤDD, ήταν “στολισμένη” με τουρκικές σημαίες και πορτραίτα του Κεμάλ.

Εάν υπήρχε εθνικό κράτος, θα έπρεπε άμεσα να καθαιρέσει ο Υπουργός Εσωτερικών τους δημάρχους αυτούς, από το αξίωμά τους, αφού συμμετείχαν σε εκδήλωση, στην οποία γίνεται ξεκάθαρη αναφορά σε απόσχιση τμήματος της Ελλάδος. Όμως, από τους γραικύλους του κράτους των Αθηνών δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτε.

Θυμίζουμε ότι στην περασμένη Βουλή, βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τιμωρήθηκαν γιατί κατήγγειλαν τους μουσουλμάνουν βουλευτές, που δηλώνουν ότι μητέρα πατρίδα τους είναι η Τουρκία!

Exit mobile version