Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργή στους νησιώτες του Β. Αγαίου: Επίσημη απόφαση για ομάδες περιφρούρησης στην Λέσβο

Οργή στους νησιώτες του Β. Αγαίου: Επίσημη απόφαση για ομάδες περιφρούρησης στην Λέσβο

Σειρά μέτρων κατά της κυβερνητικής απόφασης για επίταξη περιοχών σε δήμους νησιών του Β. Αιγαίου, λαμβάνουν δημοτικά συμβούλια με έκτακτες συνεδριάσεις τους, με την κυβέρνηση να βρίσκεται αντιμέτωπη με την αγανάκτηση των τοπικών κοινωνιών, στα νησιά που σηκώνουν το βάρος της λαθρομετανάστευσης.
Ειδικότερα, το δημοτικό συμβούλιο του Δ. Λέσβου αποφάσισε μεταξύ άλλων:

Επίσης, την αντίθεση του με τη διαδικασία της επίταξης δημοτικής έκτασης στη θέση «17» εξέφρασε το δημοτικό συμβούλιο Χίου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής με τη συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου και του Τεχνικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να υπάρξει προσφυγή κατά της διαδικασίας επίταξης και κατά κάθε άλλης δικαστικής πράξης που σχετίζεται με αυτή. Επίσης, αποφασίστηκε καμία υπηρεσία και κανένα νομικό πρόσωπο του δήμου να συμβάλει στη δημιουργία της δομής. Με την απόφαση του το δημοτικό συμβούλιο Χίου καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση.

Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι στο κατά πόσον θα δικαιωθούν οι συμπατριώτες μας, τώρα που το… πουλάκι (των εκλογών) πέταξε, πάντως να προετοιμάζονται από τώρα για τους τίτλους των μεγάλων καναλιών της διαπλοκής που θα αποκαλούν τις ομάδες περιφρούρησης ως “τάγματα εφόδου”. Δεν αργεί η ώρα που η κυβέρνηση θα αποκαλεί συλλήβδην τους νησιώτες μας ως “φασίστες”, όπως έκανε ο ττιτανοτεράστιος Καρανίκας που έλεγε ότι τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαδήλωσαν για την Μακεδονία μας ήταν “αμόρφωτα εθνίκια”…

Exit mobile version