Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Guardian: Κρίση στη Λέσβο, αναφορά στην Χρυσή Αυγή

Guardian: Κρίση στη Λέσβο, αναφορά στην Χρυσή Αυγή

“As anti-immigrant sentiment has surged, vigilante groups believed to be infiltrated by supporters of the far-right Golden Dawn party have surfaced.”

Η Αγγλική εφημερίδα Guardian εδώ και πολλά χρόνια συστηματικά ασχολείται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς πλήθος συκοφαντιών εις βάρος μας. Ανησυχεί και η Guardian για την επιστροφή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο προσκήνιο και έγραψε προ ημερών:

“Με το αντιμεταναστευτικό αίσθημα να μεγαλώνει, έχουν εμφανιστεί ομάδες αυτόκλητων τιμωρών που πιστεύεται πως προέρχονται από την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή. Την Παρασκευή επτά οπλισμένοι άντρες με ξύλινα ρόπαλα συνελήφθησαν στο χωριό της Μόριας με υποψίες πως συνδέονται με την Χρυσή Αυγή. Ο κόσμος βλέπει τις περιουσίες του να καταστρέφονται, τα πρόβατα και τα κατσίκια τους να σφαγιάζονται, τα σπίτια τους να γίνονται αντικείμενο διαρρήξεων λέει ο πρόεδρος της Μόριας. Πριν από μερικά χρόνια, όταν βρίσκονταν μόνο 5.000 στο νησί, τα πράγματα ήταν ήδη αρκετά άσχημα. Τώρα υπάρχει η αίσθηση πως η κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει από τον έλεγχο.”

Exit mobile version