Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καίνε τις κάρτες μελών της Ν.Δ. στο Βόρειο Αιγαίο!

Καίνε τις κάρτες μελών της Ν.Δ. στο Βόρειο Αιγαίο!

Μεγάλη αγανάκτηση επικρατεί στο Βόρειο Αιγαίο. Ασφαλώς και αρκετοί αγνοί πατριώτες εξαπατήθηκαν από τα ψέματα της Ν.Δ. ότι θα αντιμετώπιζε το πρόβλημα λαθρομετανάστες. Εμείς το λέγαμε προεκλογικά και έπρεπε να το περιμένουν. Από την Σάμο η παρακάτω είδηση: “Βαθύ – Σάμος: Ο πρόεδρος της κοινότητας, κ. Γιώργος Ελευθερόγλου δήλωσε:

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν καιρώ ειρήνης και δημοκρατίας, η ελληνική κυβέρνηση θα επιτάξει τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, για να στεγάσει μετανάστες και αλλόθρησκους. Επιτάξεις γίνονται μόνο εν καιρώ πολέμου… Δεν μπορείς να διώχνεις τους Έλληνες πολίτες από τα σπίτια τους, για να στεγάσεις αλλόθρησκους. Φοβάμαι ότι υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης να εγκαταλείψουμε τα σπίτια και τις περιουσίες μας προκειμένου να στεγαστούν οι μετανάστες… Αυτά που θα γίνουν, δεν λέγονται. Ή φεύγουμε από τα σπίτια μας ή μένουμε κι εναντιωνόμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

«Σήμερα θα κάψω τις κάρτες μέλους της ΝΔ»

Κάπως αργά το σκεφτήκανε στα νησιά του Αιγαίου ότι η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα έκανε τίποτε για το μεγάλο τους πρόβλημα. Περίμεναν τίποτε διαφορετικό από όσα έγιναν και θα γίνουν από μία παράταξη, της οποίας τα στελέχη είναι άμεσα εμπλεκόμενα με τις ΜΚΟ;

Exit mobile version