Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δίωξη της Χρυσής Αυγής και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Η δίωξη της Χρυσής Αυγής και η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ

Η σχεδιασμένη και μεθοδευμένη πολιτική δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το 2013 οδήγησε στην άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπήρχαν πολλοί πατριώτες, οι οποίοι είχαν ταχθεί στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δεν επρόκειτο ποτέ να πάνε στην Ν.Δ. του Σαμαρά και του Μνημονίου. Έτσι λοιπόν, μόνος του ο Σαμαράς οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Απόλυτα σχετικη η παρακάτω δημοσίευση: «Ο αριστερός ριζοσπαστισμός του ΣΥΡΙΖΑ που υπήρξε ανάχωμα προς τη Χρυσή Αυγή σε συνθήκες κατάρρευσης του πολιτικού συστήματος είναι ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει το δεξιό ριζοσπαστισμό»  δήλωσε ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ-Σαββατοκύριακο.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάλπαζε δημοσκοπικά και είχε φτάσει σε κρυφές έρευνες το 18% και σε φανερές το 15%. Αμέσως μετά τις διώξεις, πολλοί από αυτούς πήγανε στον ΣΥΡΙΖΑ και σε όλες τις δημοσκοπήσεις, από τον Σεπτέμβριο του ’13 και μετά άρχισε ο ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει κεφάλι από την Ν.Δ.. Στην πραγματικότητα, ο Σαμαράς εις βάρος και του κόμματός του, κτύπησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί έτσι ήθελε το μεγάλο αφεντικό…

Exit mobile version