Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν οι Κουρουμπλήδες;

Ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν οι Κουρουμπλήδες;

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο πρώην υπουργός υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κουρουμπλής δήλωσε ότι οι… “και οι Έλληνες μπήκαν λαθραία στην Ελλάδα”, αναφερόμενος στον ξεριζωμό του Μικρασιατικού Ελληνισμού από τις πατρογονικές του εστίες. Oι ΕΛΛΗΝΕΣ λοιπόν μπήκαν “λαθραία” στην… ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Κουρουμπλής απλά επανέλαβε ένα σαθρό επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι εθνομηδενιστές όλων των αποχρώσεων. Έκανε σύγκριση των αφροασιατών “οικονομικών μεταναστών”, με τους ΕΛΛΗΝΕΣ προγόνους μας που κυνηγημένοι από την τουρκική θηριωδία επέστρεψαν στα όρια του ελληνικού κράτους, το οποίο όπως σήμερα έτσι και τότε αντιμετώπιζε εχθρικά τους Έλληνες.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται να λέει επίσης πως «είχαμε τα ίδια γεγονότα που ζούμε τώρα στις παραμονές της Μικρασιατικής Καταστροφής». Ας μας διορθώσει κάποιος αλλά στα σύνορά μας σήμερα δεν υπάρχει πόλεμος. Η καταστροφή της Σμύρνης ήταν ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Για τους Κουρουμπλήδες ήταν “συνωστισμός”….

Δεν δύναται να ανοίξει ο οποιοσδήποτε διάλογος με Κουρουμπλήδες. Και το γεγονός ότι ο ίδιος προέρχεται από προσφυγική οικογένεια Ποντίων κάνει διπλή την ντροπή για τις απόψεις που εξέφρασε. Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να την βρουν οι Κουρουμπλήδες;

Exit mobile version