Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφεραν την Καμπούλ στην καρδιά της Αθήνας: Ένας νεκρός Αφγανός σε άγριο μακελειό στην Ομόνοια το μεσημέρι!

Έφεραν την Καμπούλ στην καρδιά της Αθήνας: Ένας νεκρός Αφγανός σε άγριο μακελειό στην Ομόνοια το μεσημέρι!

Η είδηση αφιερώνεται σε πάσης φύσεως “αντιρατσιστές” και σε Κουρουμπλήδες που τόλμησαν να συγκρίνουν τους Μικρασιάτες πρόσφυγες με τους Πακιστανούς!

Μέρα μεσημέρι, στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην πλατεία Ομονοίας την οποία… αναβαθμίζει αισθητικά ο Μπακογιάννης για να λιάζονται και να… σκοτώνονται μεταξύ τους συμμορίες λαθρομεταναστών. Ένας αφγανός πέφτει νεκρός μετά από αγριότατη επίθεση ομάδος 30 και πλέον πακιστανών που τον πυροβόλησαν στην συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου, στην περιοχή της Ομόνοιας.

Συμπατριώτες του θύματος, μιλώντας σε δημοσιογράφο, αποκάλυψαν ότι και πριν λίγες ημέρες υπήρχε ακόμα ένας νεκρός που κανείς δεν αντιλήφθηκε! Ο λόγος; Ο πόλεμος των συμμοριών για το λαθρεμπόριο των τσιγάρων!

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας είπε: «Τριάντα άτομα, Πακιστανοί με μαχαίρια και πιστόλια έφτασαν κοντά του και πριν τον χτυπήσουν ένας άνδρας του είπε: ”Άμα δεν μου δώσεις χρήματα θα σε σκοτώσουμε. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ θα πληρώσεις εμένα”. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει χρήματα και το σκότωσαν».

«Ζητούν περίπου 3.000 ευρώ την εβδομάδα για προστασία» κατήγγειλε ο αυτόπτης μάρτυρας και έκανε λόγο για 10 περίπου τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα…

Επαναλαμβάνουμε ότι το αγριότατο αυτό μακελειό έγινε σήμερα το ΜΕΣΗΜΕΡΙ στην καρδιά της Αθήνας. Άγνωστο παραμένει πως στο κράτος του “νόμος και τάξη”, δεκάδες αλλοδαποί, κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στην Ομόνοια με πιστόλια και χατζάρες. Σημειώνεται ότι έως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Αυτή είναι η “πολυπολιτισμική” Ελλάδα των “αντιρατσιστών”, να την χαίρονται και να την καμαρώνουν.

Exit mobile version