Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται την δικαιοσύνη “ότι θα καταδικάσει την Χρυσή Αυγή”!

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται την δικαιοσύνη “ότι θα καταδικάσει την Χρυσή Αυγή”!

Νέα παρέμβαση στην δικαιοσύνη από τον ΣΥΡΙΖΑ για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – μέχρι και η σύντροφος του… συντρόφου Τσίπρα – έχουν “παρελάσει” κατά καιρούς από την δικαστική αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και οι δηλώσεις τους με τις οποίες προσπαθούν να παρέμβουν στην δικαιοσύνη δεν αποτελούν πια είδηση.

Τελευταίο κρούσμα η δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Μεσσηνίας Αλ. Χαρίτση, ο οποίος είπε πως έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη… “ότι θα καταδικάσει τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς για τη δράση της Χρυσής Αυγής”. Μάλιστα μίλησε και αυτός για… “δεκάδες θύματα της Χρυσής Αυγής”!

Μετά κάποιοι ανόητοι πίστεψαν το παραμύθι των κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας περί “συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ”, το οποίο πρέπει να είναι κανείς, άτομο (πολύ) περιορισμένης ευθύνης για να το αποδεχθεί!

Και συνεχίζουν αυτοί μαζί (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) να δηλητηριάζουν με εθνομηδενισμό τους Έλληνες και να ξεπουλάνε την χώρα, με την Χρυσή Αυγή να διώκεται επειδή είναι ο μοναδικός τους αντίπαλος. Όμως σε λίγες εβδομάδες, ο κάθε συκοφάντης Χαρίτσης θα πάει στον πάγκο του…

Exit mobile version