Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στόχος των “αντιρατσιστών” όποιος Έλληνας θέλει να μάθουν τα παιδιά του γράμματα

Στόχος των “αντιρατσιστών” όποιος Έλληνας θέλει να μάθουν τα παιδιά του γράμματα

Αποτελεί γεγονός αναμφισβήτητο ότι σε πολλές συνοικίες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, στα σχολεία υπάρχει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών μαθητών με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να υπάρχει το επίπεδο που πρέπει να υπάρχει στον τρόπο διδασκαλίας των παιδιών. Αυτό αναγκάζει πολλούς γονείς να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, για να μάθουν γράμματα. Και αυτό είναι έγκλημα για τους “αντιρατσιστές”!

Εκτός από τα προβλήματα στο επίπεδο της διδασκαλίας και των γνώσεων, υπάρχει και το σημαντικό ζήτημα των επεισοδίων που γίνονται από παιδιά άλλης εθνικότητος, τις περισσότερες φορές μεγαλύτερη ηλικίας από τα Ελληνόπουλα.

Έτσι στο στόχαστρο των επαγγελματιών του ψευτοανθρωπισμού έχει βρεθεί εδώ και πολλές ημέρες ένας τραγουδιστής γιατί τόλμησε να πει τα αυτονόητα! Ιδού ένας τίτλος από το λιντσάρισμα που δέχθηκε στο διαδίκτυο ο κ. Νεκτάριος Σφυράκης:

“Ρατσιστικός «οχετός» από Νεκτάριο Σφυράκη: Πάω τα παιδιά μου σε ιδιωτικό σχολείο για να τα προφυλάξω από τους αλλοδαπούς”

Τι είπε όμως σαν γονιός ο κ. Σφυράκης, που βρέθηκε ένοχος για “ρατσιστικό οχετό”; Σας παραθέτουμε αυτούσια τα λόγια του που είπε σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Εγώ μένω στα Πετράλωνα. Εγώ φεύγω από εκεί και έρχομαι στο Παλαιό Φάληρο, στο ιδιωτικό σχολείο, όχι τυχαία. Το δημόσιο σχολείο στην περιοχή που ζούμε έχει πάρα πολλά προβλήματα. Και χωρίς να θέλω να μειώσω τις προσπάθειες των Ελλήνων πατριωτών εκπαιδευτικών, θα πρέπει να προστατεύσω τα παιδιά μου από οποιαδήποτε αρρυθμία του εκπαιδευτικού συστήματος. Στις τάξεις υπάρχει πλειονότητα του αλλοδαπού στοιχείου και τα παιδιά αυτά, που ακόμα προσαρμόζονται στην ελληνική κοινωνία, τραβάνε πίσω τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω τα δικά μου τα παιδιά σε μια κοινωνία που θα έχει παραβατικότητα και εγκληματικότητα, μέσα σε ένα σχολείο που η δασκάλα δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες».

Δεν είπε τίποτε άλλο ο άνθρωπος από τα αυτονόητα, αλλά τα αυτονόητα για τους επαγγελματίες “αντιρατσιστές” των ΜΚΟ και των πληρωμένων ιστοσελίδων, αποτελούν πλέον “ρατσιστικό έγκλημα”!

Exit mobile version