Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρουσία της Ελληνικής Αυγής σε Ημερίδα για την κοινή Αγροτική Πολιτική στην Καβάλα

Παρουσία της Ελληνικής Αυγής σε Ημερίδα για την κοινή Αγροτική Πολιτική στην Καβάλα

Ο επικεφαλής της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ» και περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Ναθαναηλίδης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών της περιφερειακής παράταξης, παρευρέθηκε στην ημερίδα για την διαβούλευση για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική η οποία διεξήχθη στην Καβάλα στις 10 Φεβρουαρίου, υπό την αιγίδα των αρμοδίων κρατικών φορέων.

Ο συναγωνιστής έλαβε τον λόγο, θέτοντας κάποια από τα καίρια ζητήματα που ταλανίζουν τον κλάδο της πρωτογενούς παραγωγής τόσο εν γένει ανά την επικράτεια όσο και ειδικότερα όσον αφορά στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ταυτόχρονα ήρθε σε επαφή με παριστάμενους εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων της περιοχής, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου, προκειμένου αυτά να προβληθούν στο περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜ-Θ, από τους περιφερειακούς συμβούλους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ο αγώνας των αιρετών εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνεχίζεται αμείωτος, εντός και εκτός περιφερειακού συμβουλίου, ώστε να υπάρχει εθνική φωνή και εθνική αντιπολίτευση στα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης δευτέρου βαθμού.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Exit mobile version