Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπακογιάννης καλεσμένος τουρκόφιλου δήμαρχου στην Θράκη;

Ο Μπακογιάννης καλεσμένος τουρκόφιλου δήμαρχου στην Θράκη;

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος του Κώστα Μπακογιάννη. Για τον νυν δήμαρχο της Αθήνας διαβάσαμε στην «Δημοκρατία» τα εξής ενδιαφέροντα: «Κώστα Μπακογιάννη, προσοχή. Δήμαρχος της μουσουλμανικής μειονότητας που πηγαίνει κάθε τρεις και λίγο στην Τουρκία για να υβρίσει την Ελλάδα διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι θα συμμετάσχεις σε φεστιβάλ ειρήνης που διοργανώνει στον δήμο του τον Σεπτέμβριο. Προσοχή».

Η πληροφορία αυτή της «Δημοκρατίας» δεν μας φαίνεται καθόλου απίθανο να ισχύσει τελικά. Ο θλιβερός αυτός «φιλελέφτ» τύπος, που κατόρθωσε από τους πρώτους μήνες της θητείας του να ξεπεράσει τον εθνομηδενισμό του προκατόχου του Καμίνη, που δήλωσε με θράσος ότι είναι υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια και πριν λίγες ημέρες υιοθέτησε ένα κατάπτυστο ψήφισμα ακροαριστερών εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με το οποίο επιχειρείται ξεκάθαρη (και παράνομη βεβαίως) παρέμβαση στα θέματα της Δικαιοσύνης, είναι ικανός για τα πάντα, προκειμένου να δείξει πόσο «προοδευτικός» και «αντιφασίστας» είναι.

Ακόμη και να συμμετάσχει σε «φεστιβάλ» που θα διοργανώσει τουρκόφιλος δήμαρχος (δεν ξέρουμε εάν το δημοσίευμα υπονοεί τον δήμαρχο Ιάσμου ή κάποιον άλλον) σε περιοχή της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version