Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εξαιρετικά σημαντική είδηση: “Ναι” στις μαζικές επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Εξαιρετικά σημαντική είδηση: “Ναι” στις μαζικές επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Για να σας δούμε τώρα “εθνικόφρονες”…

Η είδηση είναι εξαιρετικά σημαντική και αν υπήρχε μια ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στην Ελλάδα αντί των Συριζαίων με τις γραβάτες, θα έδινε άμεσα λύση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου αποδέχεται μαζικές επαναπροωθήσεις μεταναστών χωρίς την εξατομικευμένη εξέταση των φακέλων τους, όταν αυτοί εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια της χώρας που διατάσσει την απομάκρυνση τους.

Συγκεκριμένα το Δικαστήριο, με απόφαση που εξέδωσε χθες δικαίωσε την Ισπανία η οποία διέταξε ομαδική επιστροφή στο Μαρόκο περίπου 75 πολιτών τρίτων χωρών οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν παράνομα στην επικράτεια της. Η ενέργεια των ισπανικών αρχών κατά την κρίση του Δικαστηρίου, δεν παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), ειδικά το άρθρο 4 του τέταρτου Πρωτοκόλλου που απαγορεύει τις μαζικές απελάσεις.

Στο σκεπτικό της σπάνιας απόφασης που έλαβε ομόφωνα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αναφέρεται ότι οι ίδιοι οι μετανάστες έθεσαν τον εαυτό τους σε “παράνομη κατάσταση” αποφασίζοντας να εισέλθουν στα σύνορα της Ισπανίας όχι από εξουσιοδοτημένο σημείο εισόδου αλλά παράνομα.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή η απόφαση – ΒΟΜΒΑ, θα μπορούσε να ανοίξει τον δρόμο για ΜΑΖΙΚΕΣ επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών, αν όμως υπάρχει πολιτική θέληση. Στο γραικυλιστάν των Τσιπρομητσοτάκηδων πάντως, δεν υπάρχει καμία ελπίδα να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της πατρίδας. Προτιμούν να μασάνε με δέκα μασέλες τα κονδύλια της Ε.Ε. για το “προσφυγικό” και να τηρούν απαρέγκλιτα το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδας.

Exit mobile version