Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν έπεφτε… καρφίτσα στην εκδήλωση της Αρτέμιδας με ομιλητές τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη

Δεν έπεφτε… καρφίτσα στην εκδήλωση της Αρτέμιδας με ομιλητές τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Κασιδιάρη

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, η οποία αποδείχτηκε πραγματικά μικρή λόγω της μεγάλης προσέλευσης Συναγωνιστών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, παρουσία του δημοτικού συμβούλου Αθηνών Κασιδιάρη Ηλία και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ Μιχαλολιάκου!

Στην Τοπική Οργάνωση συνέρρευσαν από νωρίς πολλοί Συναγωνιστές οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους των γραφείων και έδωσαν την καλύτερη απάντηση στα παπαγαλάκια του καθεστώτος που διαδίδουν ψεύδη περί διαλύσεως του Κινήματος μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό από Συναγωνιστή μέλος του Μετώπου Νεολαίας, ο οποίος επισήμανε ότι το 2020 είναι η χρόνια της Ανασύνταξης του Λαϊκού Συνδέσμου και η αρχή της νικηφόρας πορείας μας για την ανάληψη της εξουσίας και την δικαίωση των Αγώνων μας!

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης Ηλίας ο οποίος έκανε ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην δυναμική αντιπολίτευση της παράταξης μας στον Δήμο της Αθήνας και στην συμμετοχή των Ελλήνων Εθνικιστών σε κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας και συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Λαό, εκεί όπου εν αντιθέσει με αυτά που λένε τα ΜΜΕ, η απήχηση μας και η αποδοχή από τους πολίτες είναι τεράστια και αυξάνεται διαρκώς όσο η κυβέρνηση αθετεί της προεκλογικές της υποσχέσεις.

Αμέσως μετά, καταχειροκροτούμενος και μέσα σε επευφημίες από τους Συναγωνιστές που βρίσκονταν μέσα αλλά και έξω από την αίθουσα της εκδήλωσης, έλαβε τον λόγο ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος μας ξεσήκωσε με την φλογερή ομιλία του και γέμισε τις καρδιές όλων μας με πάθος και όρεξη για να δώσουμε τον Αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ακόμα πιο δυναμικά αυτόν τον χρόνο!

Ο Αρχηγός, αφού ευχαρίστησε όλους τους Συναγωνιστές για την παρουσία τους και την ανιδιοτέλεια τους, έδωσε το στίγμα για το Νέο Έτος και για την Αντεπίθεση της Χρυσής Αυγής, μέσα από την πολιτική μας δράση και την διαρκή υπεράσπιση των Εθνικών Θεμάτων. Με έναν μεστό λόγο καυτηρίασε την πολιτική της κυβέρνησης η οποία έχει συνεχίσει κατά γράμμα την αντεθνική ατζέντα του Συριζα και έχει ήδη απογοητεύσει τα μέγιστα τους Έλληνες ψηφοφόρους. Τόνισε ότι μοναδική ελπίδα για την Πατρίδα είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής και γι αυτόν τον λόγο πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις μέρες που έρχονται ούτως ώστε να συσπειρώσουμε τους συμπατριώτες μας και να μπορέσουμε να κάνουμε την Ελλάδα μεγάλη και υπερήφανη!

Εν τελει, ευχήθηκε σε όλους τους Συναγωνιστές υγεία και δύναμη για τους Αγώνες που έρχονται και αμέσως μετά την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Ύμνο του Κινήματος μας! Ζήτω η Νίκη!

Exit mobile version