Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να μιλάει για λαθρομετανάστες!

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το θράσος να μιλάει για λαθρομετανάστες!

Ένοχη η Νέα Δημοκρατία για την μεγάλη ανοικτή πληγή για το Έθνος μας, της λαθρομετανάστευσης. Και όχι μόνον η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού από το 1990, που κυβερνούσε τότε η Ν.Δ. μέχρι την κυβέρνηση Σαμαρά δεν έκανε τίποτε για το θέμα. Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε και την απόλυτη συνενοχή της αριστεράς σε όλες της τις εκφράσεις.

Στο πλευρό των λαθρομεταναστών πάντοτε σαν “αλληλέγγυοι” οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μάλιστα χωμένοι μέχρι τον λαιμό στις ΜΚΟ και στις διάφορες οργανώσεις, που ενθαρρύνουν τις τελευταίες δεκαετίες την λαθρομετανάστευση. Έτσι λοιπόν, το καλύτερο θα ήταν να σιωπούν. Δεν σιωπούν όμως! Και διαβάσαμε σχετικά:

ΘΡΑΣΟΣ ΤΣΙΠΡΑ: «Έχουν λόγους ουσιαστικούς να ανησυχούν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως κομμάτων με τους παιδαριώδεις χειρισμούς στα εθνικά θέματα και στο κρίσιμο θέμα της προσφυγικής κρίσης το οποίο υποσχέθηκαν προεκλογικά θα το λύσουν γιατί τάχα μου, δήθεν, ο ΣΥΡΙΖΑ έφερνε τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Ήταν 5000 στην Μόρια και τώρα είναι 25.000. Τα νησιά μας πνίγονται , οι νησιώτες αφήνονται στην τύχη τους και οι μετανάστες στοιβάζονται.»

Το θράσος του Τσίπρα και των αριστερών το είδαμε και πρόσφατα σε εκδήλωση για τους λαθρομετανάστες, όπου χωρίς κανένα πρόβλημα σε μια επίδειξη φτηνής πολιτικής, έδωσαν το παρών.

Είχαν μάλιστα και την απαίτηση να μην είναι εκεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που αγωνίζεται για το θέμα αυτό από τις αρχές ακόμη της δεκαετίας του ’90.

Exit mobile version