Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να θωρακίσει τα σύνορα της… Γερμανίας!

Τρέχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη να θωρακίσει τα σύνορα της... Γερμανίας!

Μεγάλη είναι η πρεμούρα που δείχνει η κυβέρνηση Μηστοτάκη για το στήσιμο των νέων «κλειστών» (που θα είναι… ανοιχτά!) hotspots στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την «αποσυμφόρηση» των νησιών, με την μεταφορά –σε πρώτη φάση- 20.000 «προσφύγων» σε νέα hotspots, που θα στηθούν σε άγνωστες τοποθεσίες στην ηπειρωτική Ελλάδα. Κι όπως λένε, θέλουν όλα αυτά να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Γιατί τέτοια πρεμούρα;

Δύο σημαίνοντες υπουργοί της Γερμαναρίας προανήγγειλαν τις τελευταίες ημέρες μεγάλη αύξηση των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη – και για να ακριβολογούμε, προς την Ελλάδα, που είναι πλέον η μόνη «πύλη εισόδου» στην Ευρώπη!

Πρώτος ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ, ο οποίος δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild» τα εξής: «Η προσφυγική / μεταναστευτική πίεση στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολύ μεγάλη. Γύρω μας βλέπουμε πολλές συγκρούσεις, οι οποίες προκαλούν την φυγή πολλών ανθρώπων. Θα ζήσουμε ένα δεύτερο 2015 εάν δεν βοηθήσουμε τα κράτη στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αντιμετωπίσουν αυτές τις ροές».

Προσέξτε τα λόγια που χρησιμοποιεί! Λέει, εννοώντας βέβαια την Ελλάδα, «εάν δεν βοηθήσουμε τα κράτη στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε. να αντιμετωπίσουν αυτές τις ροές». Κι όταν λέει «να αντιμετωπίσουν», δεν εννοεί βεβαίως να αποκρούσει η Ελλάδα την είσοδο των μυριάδων νέων λαθρομεταναστών, αλλά να μπορέσει να τους βολέψει κάπου στο εσωτερικό της χώρας, ώστε να μην ξεχυθούν στην Ευρώπη και φτάσουν μέχρι την Γερμανία.

Πού θα τους «βολέψει»;

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Exit mobile version