Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eθνομηδενισμός στην Παιδεία: Τι Φίλης, τι Κεραμέως…

Eθνομηδενισμός στην Παιδεία: Τι Φίλης, τι Κεραμέως…

Όποιοι περίμεναν ότι με την κυβερνητική αλλαγή θα αλλάξει κάτι στην Παιδεία καιρός να καταλάβουν ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο λάθος! Ο Φίλης ήταν στο στόχαστρο σαν εθνομηδενιστής Υπουργός Παιδείας από τους διαφόρων αποχρώσεων “πατριώτες”, αλλά τα ίδια και χειρότερα κάνει σαν Υπουργός Παιδείας η Κεραμέως, της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ. Μάλιστα, η Κεραμέως, τολμά και κάνει και πράγματα που δεν τολμούσε να τα κάνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ…

Έτσι είδαμε πρόσφατα να καταργείται από τα Σχολεία η Εορτή των Τριών Ιεραρχών!  Αυτό έγινε από μία “δεξιά” υπουργό, όπως “δεξιά” ήταν και η Γιαννάκου που είχε μοιράσει το βιβλίο της Ρεπούση.

Έγραψε σχετικά με αυτό το θέμα για το πόσο ίδιοι είναι οι αριστεροί και οι “δεξιοί” υπουργοί παιδείας, ο καθηγητής κ. Χρίστος Γιανναράς:

Αποδείχθηκε η συμφυΐα και ομοιοκαρπία και στην περίπτωση των υπουργών Παιδείας: Σε τι διέφεραν οι «αριστεροί» υπουργοί (Φίλης, Γαβρόγλου, Αρσένης ή Βερυβάκης) από τους «δεξιούς» της συμπλεγματικής απομίμησης των αριστερών της «προόδου» (Κεραμέως, Γιαννάκου, Σπηλιωτόπουλος ή Αρβανιτόπουλος);

Όπως και σε όλες τις μετα-αποικιακές κοινωνίες, έτσι και στην Ελλάδα, η ανάγκη που ενστικτωδώς αξιολογείται πρωτεύουσα είναι ο διεθνισμός, η απατρία. Γεννάει αυτή την ανάγκη η απαιδευσία, η χρηστική εκδοχή της μάθησης, η βαρβαρική ωφελιμοθηρία και ηδονοθηρία που τη βαφτίσαμε «πρόοδο». Νέμονται τον μεθοδευμένο παλιμβαρβαρισμό, αδίστακτοι, οι εξουσιολάγνοι επαγγελματίες της πολιτικής.”

Exit mobile version