Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιώργος Αυγερόπουλος: Ο κίνδυνος της Χρυσής Αυγής δεν έχει αποσοβηθεί!

Γιώργος Αυγερόπουλος: Ο κίνδυνος της Χρυσής Αυγής δεν έχει αποσοβηθεί!

Διαβάζουμε σε γνωστή προοδευτική φυλλάδα:

Μετά το «AGORA – Από τη Δημοκρατία στις Αγορές», το οποίο προκάλεσε αίσθηση και βραβεύτηκε διεθνώς, ο Γιώργος Αυγερόπουλος επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία του για την ελληνική κρίση που φέρει τον τίτλο «AGORA II – Δεσμώτες».

Πιστεύω πως η κοινωνία μας εκφασίζεται και συντηρητικοποιείται αργά και σταθερά. Κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την πολιτική τοποθέτηση του καθενός όσο με τη συμπεριφορά των ανθρώπων.Πολλοί πιστεύουν ότι από τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στη Βουλή μετά τις πρόσφατες εκλογές ο κίνδυνος έχει αποσοβηθεί. Θα ήθελα όμως εδώ να θυμίσω πως οι ψηφοφόροι της δεν εξαφανίστηκαν… Ένας άνθρωπος λιντσαρίστηκε μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας.”

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος θέλει να θυμίσει ότι οι ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν έχουν… εξαφανιστεί! Και ότι δεν αρκεί που δεν μπήκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή!

Ο Γιώργος Αυγερόπουλος, που έχει εργαστεί σε μεγάλα κανάλια της διαπλοκής, τι θα ήθελε; Να εξαφανιστούν; Να εκτελεστούν; Να εξοριστούν; Επί τέλους σε ποια δημοκρατία πιστεύουν όλοι αυτοί που παριστάνουν τους δημοκράτες;

Exit mobile version