Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σήκω επάνω Ελληνική Νεολαία

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν, «πατριώτες και καιροσκόποι, πως η ΝΔ του Μητσοτάκη θα φέρει μια δεξιά στροφή την κοινωνία και θα εξαϋλώσει την αριστερή σαπίλα του Τσίπρα και της παρέας του. Ήταν βέβαια οι ίδιοι που έφεραν στην εξουσία το μόρφωμα της ριζοσπαστικής (τρομάρα τους) αριστεράς για να τους απαλλάξει δήθεν από τα μνημόνια, για καθαρά οικονομικούς λόγους δηλαδή, αδιάφοροι για την λαθροεισβολή και την παγκοσμιοποίηση. Ανύποπτοι, αφελείς και καιροσκόποι δεν αντιλήφθηκαν, οι συμμετέχοντες στο έγκλημα, ψηφοφόροι τον ύπουλο ρόλο της αριστεράς. Οι ίδιοι λοιπόν στράφηκαν πλέον στη δεξιά πιστεύοντας το μύθευμα πως είναι η παράταξη των αξιών, της παράδοσης και της τάξης.

Στο σαθρό εν Ελλάδι πολιτικό σύστημα δεν έχουν καταλάβει πως οι συνεχείς εναλλαγές κυβερνήσεων, που στην ουσία δεν διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους, αποτρέπουν τη χάραξη μακροχρόνιου σχεδιασμού και επιβάλλουν βραχυχρόνιους προγραμματισμούς διαχείρισης μικροζητημάτων ώστε να προσελκύσουν την εκλογική τους πελατεία. Κανένας σχεδιασμός δεν υπάρχει για τα Εθνικά θέματα, για την μακροχρόνια οικονομική ανάταση της χώρας και την δυναμική της παρουσία την ευρύτερη περιοχή.

Δειλοί και άβουλοι από την εποχή της σημιτικής-ΠΑΣΟΚικής πανούκλας και του γκριζαρίσματος του Αιγαίου, παρακολουθούν φοβισμένοι τις προκλήσεις του προσωρινού καταληψία των προαιώνιων ανατολικών ελληνικών εδαφών. Οι εκλογικές τους επιλογές υποθήκευσαν και υποθηκεύουν το μέλλον της ελληνικής νεολαίας, η οποία μέσα από ένα σαθρό και κατευθυνόμενο εκπαιδευτικό σύστημα μοιάζει να περιφέρεται δίχως σκοπό, σακατεμένη από την ανεργία, την απάθεια και το ατομικισμό με την οποία γαλουχήθηκε από τις προηγούμενες γενιές.

Στον Αγώνα που δίνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί στο πλευρό της την Ελληνική Νεολαία, τους νέους που βαθιά μέσα τους ψάχνουν μια διέξοδο από τον ανούσιο υπερκαταναλωτισμό που τους επιβάλλουν για μια δήθεν επίπλαστη ευδαιμονία, τους νέους που ψάχνουν ένα σημείο αναφοράς και που δεν είναι άλλο από το αρχέτυπο βίωμα που λέγεται ΠΑΤΡΙΔΑ και περικλείει μέσα της την οικογένεια, τις ηθικές αξίες, τη φυλή, τις παραδόσεις και τους αγώνες του Ελληνικού Έθνους στο διάβα των αιώνων για ελευθερία. Για όλα αυτά αξίζει να ζεις και να πεθαίνεις.

Η Ελληνική νεολαία πρέπει να αγωνιστεί, να διεκδικήσει και να συνδυάσει πνευματική, σωματική και ψυχική δύναμη ώστε να προσφέρει αγωνιζόμενη με γνώμονα το καλό της Πατρίδας και της Λαϊκής κοινότητας και όχι με βάση την ανθελληνική προπαγάνδα κάποιων «γκουρού» ψευτοδιανοούμενων του καναπέ και την τεμπέλικη στάση κάποιων συνδικαλιστών, «δήθεν» επαναστατών.

Η Ελληνική νεολαία δεν πρέπει να στραφεί ποτέ εναντίον της ίδιας της φυλής της, όπως θέλουν και επιδιώκουν κάποιοι νεοταξίτες δεύτερης διαλογής, και δεν πρέπει να πέσει στην διχαστική πλάνη τις αέναης πάλης των τάξεων, της οποίας θύμα θα είναι και η ίδια. Πρέπει να αγαπάει την ειρήνη, αλλά να ατσαλωθεί και να είναι έτοιμη για κάθε είδους πόλεμο ενάντια στα Ιερά και τα Όσια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ και όχι για τα συμφέροντα μιας πλουτοκρατικής ελίτ και ενός παρηκμασμένου πολιτικού συστήματος. Μόνη διέξοδος η ένταξη στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, δίπλα σε πραγματικούς Συναγωνιστές, ακεραίους και ηθικούς.

Γι’ αυτό εμείς θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε ξανά και ξανά με όλη τη δύναμη της ψυχής μας… ΣΗΚΩ ΕΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version