Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο οι Ιδεολόγοι μπορούν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μόνο οι Ιδεολόγοι μπορούν! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω.
Τ’ ανέσπερο είμαι Πνεύμα της φυλής,
Καιρούς και χρόνους μ’ έλεγες χαμένο.
Με γύρεψες;
-Στα στήθια σου με κλείς …” Άγγελος Σημηριώτης

Η Τουρκία επίσημα ανακοίνωσε ότι θα κάνει γεωτρήσεις στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και όμως κάποιοι συνεχίζουν να θριαμβολογούν ότι όλα πάνε καλά και η Τουρκία είναι απομονωμένη.

Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που γεννήθηκε με το “η Κύπρος κείται μακράν”, πέρα από λεονταρισμούς εσωτερικής καταναλώσεως, έχει επιλέξει μία γραμμή ενδοτική και στελέχη της επίσημα μιλάνε για “συνεκμετάλλευση”!

Πρόσφατη είναι η δήλωση του αναπληρωτού συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας, Ντόκου, την οποία δεν αποδοκίμασε ο πρωθυπουργός, αλλά ούτε και οι υπουργοί της ΝΔ, μη εξαιρουμένων των φερομένων ως “ακροδεξιών”. Και οι υπουργοί αυτοί, οι “ακροδεξιοί”, οι οποίοι αποτελούν την χρυσή εφεδρεία του Συστήματος για έναν μελλοντικό πολιτικό σχηματισμό, για ένα ακόμη ανάχωμα ενάντια στην εθνική οργή, ενάντια σε μία εξουσία που ξεπουλά την Πατρίδα μας και την Ιστορία της.

“Γκρίζες” ζώνες, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Από την άλλη πλευρά, οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι επί πέντε χρόνια αντιμετώπισαν την τουρκική απειλή με έναν ηττοπαθή και πάντα ειρηνιστικό σε βαθμό εθνικής προδοσίας, τρόπο, έχουν το θράσος να καταγγέλλουν την κυβέρνηση της Ν.Δ. για τις “γκρίζες” ζώνες, λες και επί των ημερών τους τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του στελέχους της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης, Βίτσα, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό είπε τα παρακάτω: “Δ. Βίτσας, Focus FΜ: “Η Ελλάδα εμφανίζεται στη διεθνή σκηνή υποχωρητική και ότι «δέχεται» γκριζάρισμα των Ιμίων… Τώρα, που η Χρυσή Αυγή είναι εκτός Κοινοβουλίου, είναι εφικτή η δημιουργία ενός Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας”.

Και είναι η δήλωση αυτή χαρακτηριστική της νοοτροπίας ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Το πρόβλημά τους μέχρι τώρα, όπως δήλωσε ο Δ. Βίτσας, για να έχουν ένα Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας ήταν η παρουσία στο κοινοβούλιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Δηλαδή, χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μπορούν να τα βρουν…

Όπως τα βρήκανε με την συμφωνία των Πρεσπών, την οποία σέβεται η Ν.Δ., όπως θα τα βρουν και για το Αιγαίο, χωρίς πάντοτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε μία μελλοντική τραγική εξέλιξη, η οποία θα είναι το να κριθεί η εθνική μας κυριαρχία από τους έμπορους των Εθνών στο περίφημο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Για την Ιστορία, θυμίζουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε αποκλειστεί από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής όταν κατήγγειλα μέσα στην Βουλή την επιστολή, την οποία μου είχε αποστείλει ο τότε υπουργός Κοτζιάς, για να προτείνω όνομα για τα Σκόπια! Καταγγέλλοντας την μυστική διπλωματία είχα τότε πει: “16 Οκτωβρίου 2015, Βουλή: «Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας. Ούτε σύνθετο, ούτε παράγωγο, ούτε τίποτα. Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να πάει σε μία τέτοια λύση θα έχει μαζί της τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, αλλά θα έχει απέναντί της την πλειοψηφία του λαού».

Και η καταγγελία μου αυτή είχε γίνει τρία ολόκληρα χρόνια πριν φανεί η συμφωνία των Πρεσπών, που ετοιμαζόταν αυτά τα τρία χρόνια, στο προσκήνιο. Και μόνο εμείς, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είχαμε μιλήσει, όλοι οι άλλοι σιωπή! Ιδού λοιπόν η χρησιμότητα για το Σύστημα να είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός κοινοβουλίου και έτσι να είναι δυνατή η ύπαρξη ενός Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, στο οποίο με πάσα άνεση θα τα βρίσκουν τα κόμματα του ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου.

Τώρα θυμήθηκε το παρασκήνιο της διώξεώς μας ο Νίκος Βούτσης;

Μεγάλο πρόβλημα για το Σύστημα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν αναφέρομαι μόνο στους ντόπιους λακέδες των παγκόσμιων αφεντικών του χρήματος, αλλά και στα διεθνή συμφέροντα, τα οποία είδαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μία δύναμη αποφασισμένη να αγωνιστεί για μια Ελλάδα ελεύθερη! Και μόλις πριν λίγες ημέρες, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης μιλώντας στην Ολομέλεια της βουλής για το “προσφυγικό” είπε τα εξής:

… Διότι είδατε προχθές τάγματα εφόδου, την ίδια ώρα που η δική της Χρυσής Αυγής εξελίσσεται και σε δύο μήνες τελειώνει. Αυτοί που είχαν την πατέντα των ταγμάτων εφόδων με 82 περιστατικά το 2011, 2012 και 2013. Τότε δεν ασχολούμασταν εδώ μέσα και έπρεπε να δολοφονηθεί Έλληνας και έπρεπε και το Παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν ήταν εκεί ο κύριος Σαμαράς, να θέσουν ζήτημα για να ξεκινήσει η διαδικασία σε σχέση με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής”.

Κάπως καθυστερημένα θυμήθηκε την δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Νίκος Βούτσης και το πώς αυτή έγινε και ποιες ήταν οι δυνάμεις, οι οποίες πίεσαν για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία και φυσικά παρέλειψε να πει ότι ενώ γνώριζε και αυτός και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ τις σκοτεινές διαδρομές πίσω από την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενέκρινε και αυτός και το κόμμα του πλήρως τα πάντα και συμφώνησαν απόλυτα για προφυλακίσεις, για διώξεις και άλλα πολλά.

Άλλωστε και σαν κυβέρνηση δεν έκαναν τίποτε διαφορετικό από όσα έκανε εναντίον μας η κυβέρνηση Σαμαρά και μάλιστα στην πραγματικότητα, σαν σπουδαγμένοι μπολσεβίκοι, έκαναν και περισσότερα. Αυτοί ενθάρρυναν τις αντισυγκεντρώσεις, αυτοί έστησαν τους αποκλεισμούς από τα κανάλια κ.λπ. Όμως, τώρα θυμήθηκε το παρασκήνιο της διώξεώς μας ο Νίκος Βούτσης, δεν το ήξερε; Ασφαλώς και το ήξερε και δια του λόγου το αληθές, απόσπασμα από το άρθρο ενός εντίμου της Αριστεράς, ο οποίος είχε γράψει λίγες μόλις ημέρες πριν την σύλληψή μου και την φυλάκιση μου:

“Ελευθεροτυπία, 22 Σεπτεμβρίου 2013, Τάκης Φωτόπουλος: “… Aμέσως μετά την είσοδο στη Βουλή της Χρυσής Αυγής, η γνωστή Σιωνιστική Οργάνωση Anti Defamation League ζητούσε από τον κ. Παπούλια να αρνηθεί το διορισμό οποιουδήποτε μέλους της Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σιωνιστικού Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου (WJC) απαιτούσε από τον κ. Σαμαρά να θέσει εκτός νόμου την Χ.Α («Ε», 19/3/2013). Αργότερα ακολούθησε και σχετική δήλωση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC,- Left. GR, 2/5/13)».”

Πανηγύρι ολόκληρο έστησαν τον Ιούλιο του 2019, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει πλέον, ότι οι Εθνικιστές τέλειωσαν και στην θέση τους υπάρχουν κάποιοι με τους οποίους κανένα πρόβλημα δεν έχουν, να εορτάζουν μαζί την Δημοκρατία την ημέρα της μεταπολιτεύσεως, να έχουν Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας και πράγματι επτά ολόκληρους μήνες η πολιτική ζωή κυλά “ομαλά” και κανένας “ακροδεξιός” δεν έχει φέρει σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση της Ν.Δ., ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε βεβαίως και το ΚΚΕ, θυμίζοντας και μάλιστα μέσα στη Βουλή στον Ελληνικό Λαό τα εγκλήματα και τις εθνικές προδοσίες της ηγεσίας του από την Μικρασιατική εκστρατεία μέχρι την απόφαση της 5ης Ολομέλειας, η οποία μιλούσε για… ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!

Φτάνουν οι συνθήκες;

Ωραία και βολικά, λοιπόν, για το πολιτικό Σύστημα τα πράγματα. Δυστυχώς όμως, για αυτούς, τα προβλήματα παραμένουν και όσο και εάν έχουν κατ’ εξευτελίσει κάθε αίσθημα εθνικό σε αυτήν την χώρα, όσο και εάν έχουν αποχαυνώσει τον Λαό, υπάρχουν ζητήματα ανοικτά, υπάρχουν προβλήματα που απαιτούν λύσεις. Οι Τούρκοι θέλουν τις “γκρίζες” ζώνες στο Αιγαίο κατακόκκινες με μία λευκή ημισέληνο στην μέση.

Οι λαθρομετανάστες, περνούν ανενόχλητοι σε Αιγαίο και Θράκη και η κυβέρνηση αποφάσισε με τις ευλογίες του ΟΗΕ, να ιδρύσει πόλεις και χωριά σε όλη την Ελλάδα, με Ασιάτες και Αφρικανούς και ύστερα θα έρθουν και σχολεία για αυτούς και τεμένη ισλαμικά, θα γεμίσει η Ελλάδα με περισσότερα τζαμιά, απ’ όσα είχε και επί τουρκοκρατίας και όλα αυτά ίσως, ίσως… , να προκαλέσουν αντιδράσεις και αυτό το Σύστημα το φοβάται προπάντων όχι γιατί αντικειμενικά θα καταστρέψει το εθνικό κράτος των Ελλήνων, αλλά γιατί μπορεί να γίνει και πάλι δυνατή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Και διαβάζουμε:  “Εφημερίδα “δημοκρατία”, Δ. Ριζούλης: “Μην εκπλαγείτε αν δείτε την Χρυσή Αυγή να εμφανίζεται πάλι δυναμικά στο προσκήνιο όσο το μεταναστευτικό γιγαντώνεται”…

Τουρκική απειλή, λαθρομετανάστες, εγκληματικότητα, ανεργία… φτάνουν όμως οι συνθήκες για να γίνει και πάλι δυνατό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα; ΟΧΙ! Γιατί τέτοιες συνθήκες υπήρχαν και παλαιότερα, πολύ πριν το 2012, και δεν είχε γίνει τίποτε. Δεν φτάνουν οι συνθήκες γιατί πάνω από την φτώχεια, την όποια εθνική ταπείνωση και απειλή είναι η Ιδεολογία και μόνο οι Ιδεολόγοι μπορούν να δώσουν την μάχη για μία νέα εθνικιστική εποχή, για να ανεμίσουν και πάλι οι Γαλανόλευκες και τα Μαυροκόκκινα Λάβαρα των Εθνικιστών σε όλη την Ελλάδα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Exit mobile version