Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«21» κατασκευαστές πλυντηρίων (εθνικών συνειδήσεων)

«21» κατασκευαστές πλυντηρίων (εθνικών συνειδήσεων)

Το σήμα, logo όπως λένε στα νεοελληνικά, για την επέτειο των 200 ετών της Εθνεγερσίας του 1821 δόθηκε στην δημοσιότητα. Μάλιστα η υπεύθυνη του όλου δρώμενου η Γιάννα Αγγελοπούλου γύρισε και ειδικό διαφημιστικό για να το παρουσιάσει. Το σήμα είναι ο αριθμός «21» σε ένα συνδυασμό κορδέλας και αριθμού.

Το σήμα είναι απαράδεκτο. Δεν εκφράζει τίποτε από ότι θα περίμενε κανείς. Δεν εκφράζει την εποχή της Επαναστάσεως, ούτε την λαϊκή ατσάλινη θέληση για Ελευθερία. Δεν εκφράζει τους σκληρούς και αιματηρούς αγώνες που έκανε ο λαός και που στήριξε ο απανταχού Ελληνισμός και που ενέπνευσε και κινητοποίησε φιλέλληνες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Είναι ένα υποτιμητικό σήμα. Είναι προϊόν μιας απονευρωμένης νοοτροπίας, εξοβελισμού των Ελληνικών Αξιών και αντικατάστασής τους από κακώς νοούμενα «ευρωπαϊκά» ή ακόμη χειρότερα διεθνιστικά, αυτοκαταστροφικά πρότυπα.

Οι διάφοροι υπεύθυνοι και μη έσπευσαν να υποστηρίξουν την επιλογή τους, μιλώντας για μια νέα Ελλάδα (τι σημαίνει αυτό; Πότε μας τελείωσε η «παλιά» και γιατί), μιαν Ελλάδα που όπως κατά λέξη είπαν ψάχνει για «rebranding» δηλαδή για να το εξηγήσω, για εμάς τους (αμόρφωτους) ιθαγενείς, ψάχνει για «επανασχεδιασμό προϊόντος με νέο όνομα»!!!

Τι είναι αυτά βρε πατριώτες της ΝΔ; Τι υποχθόνιες ατζέντες είναι αυτές που προωθείτε και θέλετε να χρησιμοποιήσετε για όχημα την επέτειο της Εθνικής Επαναστάσεως; Τι ρόλο παίζει τελικά αυτή η περίφημη επιτροπή;

Θέλει να γιορτάσει ο Ελληνισμός την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού; Να τιμήσουμε το ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ; Να σκύψουμε ευλαβικά στην μνήμη του Αγίου του Ελληνισμού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, να πιάσουμε ένα τσάμικο κρατώντας το χέρι του Νικηταρά του τουρκοφάγου, που είχε αγκυλώσει πάνω στην λαβή του σπαθιού του, να ψάλλουμε όλοι οι Έλληνες τον Εθνικό ‘Ύμνο του Σολωμού και να κάνουμε ένα ιερό μνημόσυνο στις χιλιάδες των ηρώων καπεταναίων και χιλιάδες χιλιάδων πολεμιστών προγόνων που πέθαναν για να μπορούμε να γιορτάζουμε εμείς σήμερα, ελεύθεροι; Να στείλουμε ως μοντέρνα Ελλάδα ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους φιλέλληνες που πλήρωσαν, μάτωσαν και πέθαναν για να αναπνέει ελεύθερος ο Έλληνας;

Προφανώς και όχι. Αυτή η κατάπτυστη επιτροπή θέλει να κουκουλώσει όλα τα παραπάνω με μιαν αποπνιχτική κουκούλα, Ελλάδας χωρίς ιστορική μνήμη, Ελλάδας χωρίς Σταυρό και Ορθοδοξία, Ελλάδας χωρίς Έλληνες.

Θέλει ακόμη να χαϊδέψει τις νευρώσεις και τα κόμπλεξ του νέο-κομμουνιστικού και νέο-φιλελεύθερου συστήματος, που εμμονικά και αυτοκαταστροφικά, δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις ρίζες του και προσπαθεί (με αξιοθαύμαστη επιτυχία) να μετατρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε μετα Σοβιετική Ένωση.

Αν δεν ήταν έτσι, δεν θα χρησιμοποιούσαν σαν πρότυπο για μια μεγάλη Εθνικιστική μνήμη, μια Σοβιετική αφίσα εορτασμού 40 ετών από τον Β΄ΠΠ, όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Ντροπή και αίσχος στην Ν.Δ. αυτή την δήθεν πατριωτική δύναμη με φερετζέ.

Δεν τόλμησε να φτιάξει ένα σήμα με Σταυρό, Ελλάδα και τον Καραϊσκάκη ή τον Κολοκοτρώνη, γιατί προφανώς φοβάται ότι μπορεί και να παραδειγματιστούν οι σημερινοί Έλληνες από τους παλαιότερους και να φωνάξουν και πάλι: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Μυρμιδόνας

Exit mobile version