Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με απειλές και δωροδοκίες επιβάλλει στον λαό τη λαθρομετανάστευση η Νέα Δημοκρατία

Με απειλές και δωροδοκίες επιβάλλει στον λαό τη λαθρομετανάστευση η Νέα Δημοκρατία

Υπόσχονται διαγραφές οφειλών, «πάγωμα» δανείων και οικονομικές ελαφρύνσεις με αντάλλαγμα τη σιωπή!

Το βασικό επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη της ποιοτικής της διαφοράς σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι σε αντίθεση με τους κομμουνιστές, οι «γαλάζιοι» πατριώτες αναγνωρίζουν σύνορα και πως με την επάνοδο τους στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για να κλείσουν άπαξ δια παντός την εθνική πληγή της λαθρομετανάστευσης.

Απ’ ότι φαίνεται οι «κόκκινες γραμμές» ξεθώριασαν πολύ γρήγορα και σύντομα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδείχτηκε το ίδιο επικίνδυνη με την προηγούμενη, αφού το μόνο που κάνει για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης είναι να εφευρίσκει εναλλακτικούς τρόπους για την εισροή εκατομμυρίων ξένων στη χώρα.

Ο άλλοτε καταγγελτικός λόγος της ΝΔ για τον χειρισμό του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι αφορά το εν λόγω θέμα μετατράπηκε σε ήπιος και «ώριμος, αργότερα συναινετικός ώστε τελικά να καταλήξει στη σημερινή, προστακτική του μορφή, έχοντας την απαίτηση από το λαό να δεχτεί χωρίς καμία διαμαρτυρία τη δημιουργία νέων κέντρων φιλοξενίας σε ολόκληρη τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Όμως ο διασυρμός του γαλάζιου κόμματος δε σταματά εδώ. Η ανάγκη του να μεταπείσει το λαό ώστε να αποδεχτεί την εθνικά επικίνδυνη πολιτική του δε περιορίζεται μονάχα στο διάλογο και τη διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες, αλλά επεκτείνεται στη χρήση τακτικών που θυμίζουν υπόκοσμο, αφού σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προσεγγίζουν πολίτες και συλλόγους υποσχόμενοι διαγραφές οφειλών, «πάγωμα» δανείων και οικονομικές ελαφρύνσεις με αντάλλαγμα τη σιωπή απέναντι στην επικείμενη δημιουργία δομών και μεταφοράς λαθρομεταναστών στους εκάστοτε νομούς.

Το που βρήκε η ΝΔ όλα αυτά τα λεφτά για να καλύψει τις οφειλές των πολιτών, όταν σε άλλες περιπτώσεις παραδέχεται ότι η οικονομική στενότητα πρέπει να αντιμετωπίζεται με φοροληστρικά μνημονιακά μέτρα δεν πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση. Οι στενές σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με τις ΜΚΟ και την τοποθέτηση συγγενών και φίλων σε καίριες διοικητικές τους θέσεις έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμες για την εξασφάλιση διαχειρίσιμων πόρων και κεφαλαίων.

Όσο για το που θα βρει ο λαός το δίκιο του, ας μην ελπίζει μάταια σε «σωτήρες» που ευθύνονται για την καταστροφή της χώρας. Αυτοί που σήμερα του υπόσχονται οικονομικά ανταλλάγματα για να εξασφαλίσουν την σιωπηλή συναίνεση του σε ένα εθνικό έγκλημα είναι οι ίδιοι που αύριο θα του κλέψουν την περιουσία, όπως επανειλημμένα έκαναν με τα μνημόνια, το κούρεμα των καταθέσεων, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τη μείωση των μισθών και συντάξεων, τον φόρο του ΕΝΦΙΑ και με μια σειρά από αντίστοιχα «μεταρρυθμιστικά» μέτρα.

Στο χέρι του απλού λαού είναι λοιπόν να επιλέξει για το μέλλον του: ή με τη ΝΔ και τους λαθρομετανάστες ή με τη Χρυσή Αυγή και τους Έλληνες.

Α.Μ.

Exit mobile version