Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“ΝΔ μία αποτυχημένη συνταγή” – Oμιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

“ΝΔ μία αποτυχημένη συνταγή” - Oμιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον περιφερειακό συμβουλό με την Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο Δημήτριο Τζεμπετζή, με θέμα “ΝΔ μία αποτυχημένη συνταγή”.

Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην πλήρη κατάρρευση του προεκλογικού αφηγήματος της κυβερνήσεως σε όλα τα θέματα, του λαθρομεταναστευτικου, της δήθεν οικονομικής ανάπτυξης και τα περί νόμου και τάξης. Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού όλα τα στελέχη της προέρχονται από τα γνωστά “τζάκια” που καταδυνάστευαν και στο παρελθόν την πατρίδα μας, ενώ έχει διορίσει σε θέσεις κλειδιά πρώην (;) μπολσεβίκους.

Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να αντικαταστίσει την Ρόζ αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με την γαλάζια αριστερά της ΝΔ που συνεχίζει με την σειρά της να κάνει μπίζνες με τις ΜΚΟ. Τέλος τόνισε ότι τις θέσεις που αντέγραψαν από την Χρυσή Αυγή μπορούν να υλοποιηθούν μόνο από τον Αρχηγό της Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και τους συναγωνιστές/τριες του, ώστε να καταστεί ο Έλληνας πάλι κυρίαρχος της χώρας του. Με την λήξη της εκδήλωσης άπαντες σε στάση προσοχής εψάλλαν τον ύμνο του κινήματος.

Exit mobile version