Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

7 χρόνια πριν: Σε έξαρση η συκοφαντία, τα φωτομοντάζ και τα fake news κατά της Χρυσής Αυγής

7 χρόνια πριν: Σε έξαρση η συκοφαντία, τα φωτομοντάζ και τα fake news κατά της Χρυσής Αυγής

Από την στήλη της εφημερίδος μας “7 χρόνια πριν”

Για την επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και την απόλυση της διευθύντριας που… τόλμησε να συνομιλήσει με την Χρυσή Αυγή

Χρησιμοποιώντας ένα άθλιο φωτομοντάζ της εφημερίδας των Συντακτών (η ίδια η εφημερίδα αναφέρει ότι πρόκειται για μοντάζ…) ο Alpha ξεπέρασε κάθε όριο παραπληροφόρησης, με στόχο να συκοφαντήσει την Χρυσή Αυγή. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν κάνουν περιπολίες, ούτε εκφοβίζουν. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν το άθλιο και διεφθαρμένο κράτος του μνημονίου, που έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων.

Αυτοί που κατάντησαν τα δημόσια νοσοκομεία κέντρα διαφθοράς και παρανομίας με τα φακελάκια και τους λαθρομετανάστες, τώρα στοχοποιούν ανθρώπους που «τόλμησαν» να μιλήσουν με εκπροσώπους εκλεγμένου κόμματος. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον νόμιμο πολιτικό της αγώνα και με τον θεσμικό της ρόλο θα αγωνιστεί για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας.

Μάλιστα, ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος κατέθεσε και σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Λυκουρέντζο, που έσπευσε να εκδιώξει την διευθύντρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου χωρίς καν να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση. Αυτή είναι η ξεφτίλα της ΝΔ. Καταδιώκει ανθρώπους επειδή έτυχε να μιλήσουν με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα τα φακελάκια, οι δωροδοκίες, η σπατάλη εκατομμυρίων, τα όργια των ρομά και των λαθρομεταναστών στα δημόσια νοσοκομεία δεν ενοχλούν κανένα. Ξεφτιλισμένη κυβέρνηση, ξεφτιλισμένο κράτος!

Exit mobile version