Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ίδιο κόμμα με τον Μπουτάρη ψηφίσατε “πατριώτες”

Το ίδιο κόμμα με τον Μπουτάρη ψηφίσατε “πατριώτες”

Οι “πατριώτες” ψήφισαν Νέα Δημοκρατία γιατί ήθελαν να φύγει η Αριστερά και με την ψήφο τους έκαναν υπουργό εσωτερικών τον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ Θεοδωρικάκο! Ψήφισαν Νέα Δημοκρατία για να φύγουν οι λαθρομετανάστες και όχι μόνον ήλθαν περισσότεροι, αλλά η κυβέρνηση Ν.Δ. αποφάσισε να τους εγκαταστήσει σε όλη την Ελλάδα, αντί να τους απελάσει. Ήθελαν και “πατριωτική” πολιτική απέναντι στην Τουρκία και οι Τούρκοι έκαναν έρευνες για πετρέλαιο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Μάλιστα, θα πρέπει να ξέρουν οι “πατριώτες”, που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία ότι ψήφισαν το ίδιο με τον υμνητή του Κεμάλ, Μπουτάρη. Την αποκάλυψη ότι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ψήφισε Νέα Δημοκρατία έκανε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, αιτιολόγησε ως εξής την απόφασή του: «Τον Μητσοτάκη τον ξέρω από παλιά. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι…»

Ο Μπουτάρης δεν ντρέπεται που ψήφισε Ν.Δ., εσείς δεν ντρέπεστε που ψηφίσατε το ίδιο με τον Μπουτάρη; 

Exit mobile version