Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προστατευόμενοι μάρτυρες: Έμειναν ανώνυμοι για την Χρυσή Αυγή, αποκαλύφθηκαν για τους κλέφτες της Novartis

Προστατευόμενοι μάρτυρες: Έμειναν ανώνυμοι για την Χρυσή Αυγή, αποκαλύφθηκαν για τους κλέφτες της Novartis

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στην προανακριτική ζήτησε να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες, με τους Φιλήστωρα Δεστεμπασίδη και Μαρία Μαραγγέλη, που σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες που κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο και στο FBI. Έγιναν λοιπόν γνωστοί και δεν αποκλείεται να καταθέσουν επώνυμα.

Για τους περίφημους προστατευόμενους μάρτυρες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που άλλους τους μάζεψε η κυβέρνηση Σαμαρά από τις φυλακές και άλλους από τα ψυχιατρεία και είπαν ό,τι είδους ανοησία ήθελαν οι διώκτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να ακουστεί, παρέμειναν ανώνυμοι. 

Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε τις ακατάσχετες ψευδολογίες τους για σφαγές αρνιών προς εξάσκησιν σε μαντριά, για οπλοστάσια σε Μοναστήρια που έγιναν έρευνες και δεν βρέθηκε τίποτε. Και όλα αυτά έγιναν πρωτοσέλιδα στις φυλλάδες της ντροπής που κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό Λαό καθώς και μεγάλα ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων των καναλιών.

Χαρακτηριστικό της αναξιοπιστίας των περίφημων προστατευόμενων μαρτύρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι ότι τα όσα είπαν δεν τα χρησιμοποίησε η κατηγορούσα αρχή, αλλά ούτε ακόμη και οι Δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής, που κανένας τους δεν είπε λέξη απ΄ όσα είπαν προφανώς για να μην γελοιοποιηθούν περισσότερο.

Exit mobile version