Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα βρήκαν Ντόρα και Τζέφρυ για την προσφυγή στην Χάγη – Η προδοσία προ των πυλών!

Τα βρήκαν Ντόρα και Τζέφρυ για την προσφυγή στην Χάγη - Η προδοσία προ των πυλών!

Όταν ο γιος του εθνικού ολετήρα και υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων που μας έβαλε στα μνημόνια, ο Τζέφρυ συμφωνεί με την περιβόητη Ντόρα που ήταν καλεσμένη στην ορκωμοσία Ερντογάν, τότε κάτι πολύ άσχημο εξυφαίνεται για την Πατρίδα μας.

Τζέφρυ Παπανδρέου και Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκαν σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ και συμφώνησαν πως η προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης για τα ελληνοτουρκικά είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος!

Η Μπακογιάννη είπε: «Υπάρχει μια ανησυχητική κατεύθυνση που παίρνει ο διάλογος για τη Χάγη, γιατί γράφεται πως αν πιστεύεις πως η Ελλάδα πρέπει να προσφύγει στη Χάγη είσαι μειοδότης. Τι σημαίνει μη αποδοχή της Χάγης; Αν πει η Ελλάδα δεν πάω στη Χάγη, τι κερδίζει; …Οι σχέσεις μας με την Τουρκία θα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Το μήνυμα διαλόγου να είναι συνέχεια στο τραπέζι. Οι καθαρές κουβέντες με τους Τούρκους μπορούν μόνο να ωφελήσουν».

Ο Παπανδρέου από την πλευρά του είπε: «Θέλουμε την ισχύ του δικαίου ή το δίκαιο του ισχυρού; Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, είναι ξεκάθαρη η θέση μας εδώ και πολλά χρόνια. Είναι σαφές, ότι μας συμφέρει, όπως συνάδει με τον διεθνή μας ρόλο, να είμαστε στην πλευρά που επιμένει στην ισχύ του δικαίου… Αντί να παρασυρθούμε σε αυτήν τη λογική, πρέπει να γίνει σημαία της Ελλάδας, στην ΕΕ, στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή,και στα πιο άμεσα δικά μας ζητήματα, η θέση υπέρ της ισχύος του Δικαίου».

Όταν αυτά τα δυο… λαμπρά μυαλά του νεοφιλελευθερισμού συμφωνούν στο πώς πρέπει να πορευθεί η εξωτερική μας πολιτική, τότε η προδοσία στο Αιγαίο είναι σίγουρη! Εξάλλου ξέρουμε καλά πόσο… ευνοϊκή ήταν για την Ελλάδα η τελευταία απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης.

Πόσο… ευνοϊκή ήταν η τελευταία απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης που θέλει ο Μητσοτάκης για την Ελλάδα;

Exit mobile version