Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έχουν πάρει φόρα οι εθνομηδενιστές! Καιρίδης (ΝΔ): «Η Τουρκία έχει δικαιώματα σε Αιγαίο και Μεσόγειο»!

Έχουν πάρει φόρα οι εθνομηδενιστές! Καιρίδης (ΝΔ): «Η Τουρκία έχει δικαιώματα σε Αιγαίο και Μεσόγειο»!

Τον Καιρίδη της ΝΔ ασφαλώς και τον θυμάστε. Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν στις 5 Μαίου 2018 ήταν εισηγητής σε σεμιναριακό μάθημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πολιτιστικής Εταιρείας με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο: Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής (Κύπρος-Αιγαίο-Μακεδονικό)», κατά τη διάρκεια του οποίου ισχυρίστηκε ότι οι Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών, ότι το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» είναι ένας μύθος εθνικιστικός και ότι μύθος είναι και η Γενοκτονία των Ποντίων.

Και επειδή η Νέα Δημοκρατία δεν αφήνει τέτοια… ταλέντα να χάνονται, τον τοποθέτησε στο ευρωψηφοδέλτιό της! Αφού απέτυχε να εκλεγεί ευρωβουλευτής, εκλέχτηκε τελικά βουλευτής τον Ιούλιο με την ΝΔ στην Αθήνα για να χαίρονται και οι “πατριώτες” που την ψήφισαν…

Αυτή η “αρσενική Ρεπούση” λοιπόν, της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ότι «Η Τουρκία ως παράκτιο κράτος στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, έχει δικαιώματα. Ίσως όχι αυτά που πιστεύει, αλλά έχει δικαιώματα». Ποια είναι αυτά; Δεν μας έκανε την… τιμή να μας αποκαλύψει ο Καιρίδης, υποπτευόμαστε όμως ότι σύντομα θα μας τα… αποκαλύψει ο ίδιος ο Ερντογάν!

Η δήλωση έγινε στα πλαίσια της ομιλίας του Καιρίδη κατά την διάρκεια εκδήλωσης του «Δικτύου» της Άννας Διαμαντοπούλου, όπου ο Αμερικανός Πρέσβης Πάιατ, ζήτησε να προσκληθεί η Άγκυρα στο EastMed Gas forum και συνεπώς να συμμετάσχει στο σχέδιο του αγωγού «EastMed».

Από το βήμα της εκδήλωσης του «Δικτύου» στη Μεγάλη Βρετανία, οι πρέσβεις των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, του Ισραήλ, Γιόσι Αμράνι, και της Τουρκίας, Μπουράκ Οζούγκεργκιν, αλλά και ο Κυριάκος Λουκάκης, Γενικός Διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, εξέφρασαν τις απόψεις τους αναφορικά με όσα απαιτούνται ως «προϋποθέσεις» προκειμένου να έχουμε «Ειρήνη και την Σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο».

Μάλιστα ο Τούρκος Πρέσβης είπε ότι η χώρα του, για να υποστηρίξει «την ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή, χρησιμοποιεί διπλωματικά, στρατιωτικά και πολιτικά εργαλεία»!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα και περίπου την ίδια ώρα με εκείνη του ΕΛΙΑΜΕΠ, όπου η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Jeffrey Παπανδρέου τάχθηκαν υπέρ της προσφυγής της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να “παίξουμε στα χαρτιά” την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος.

Δεν τους προλαβαίνουμε τους Εθνομηδενιστές! Παρακαλούνται την επόμενη φορά να μαζευτούν… όλοι μαζί (Τούρκοι, Αμερικανοί, Ισραηλινοί και… ελληνόφωνοι) και να μας ανακοινώσουν ότι θα πρέπει να γίνουμε επαρχία της νέας “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”. Αυτό δεν θέλουν;

Exit mobile version