Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν επιστρέφουν οι 500.000 Έλληνες που έφυγαν στα χρόνια των Μνημονίων…

Δεν επιστρέφουν οι 500.000 Έλληνες που έφυγαν στα χρόνια των Μνημονίων...

Σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΒ,  στα χρόνια των Μνημονίων, που κάποιοι ακόμη τα υμνολογούν, έφυγαν από την Ελλάδα 500.000 Έλληνες και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν νέοι και επιστήμονες. Όλοι αυτοί δεν πρόκειται να επιστρέψουν και σύμφωνα με την έρευνα, εάν παρέμεναν στην Ελλάδα τότε η ανεργία θα πλησίαζε το 30%! Δυστυχώς, σύμφωνα με την έρευνα συνεχίζουν να φεύγουν νέοι Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό, αφού τα παραμύθια περί ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

500.000 Έλληνες έφυγαν και στα χρόνια αυτά αντίθετα ήλθαν στην Πατρίδα μας εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, που το ανίκανο κράτος δεν γνωρίζει καν που είναι και πόσοι είναι! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την πρόσφατη σφαγή στην Ομόνοια μεταξύ αλλοδαπών καταζητούνται δύο. Ο ένας απ’ ό,τι αναφέρεται Πακιστανός, οι οποίοι ήταν σεσημασμένοι κακοποιοί για ληστείες και ναρκωτικά και είχαν αφεθεί ελεύθεροι… Kαι μιας και αναφέραμε ότι ένας από τους δύο είναι Πακιστανός, πρέπει να αναφέρουμε ότι στην επίσκεψή του προ ημερών στο Πακιστάν του Ερντογάν, ο πακιστανικός τύπος των υποδέχθηκε ως ηγέτη του παγκοσμίου ισλάμ. Για όσους δεν το ξέρουν, το Πακιστάν έχει εξαιρετικά φιλικές σχέσεις με την Τουρκία όχι τώρα, αλλά από την ίδρυσή του ακόμη…

Exit mobile version