Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέο ψυχωτικό παραλήρημα της φυλλάδας των Συντακτών κατά Χρυσής Αυγής

Νέο ψυχωτικό παραλήρημα της φυλλάδας των Συντακτών κατά Χρυσής Αυγής

Η φυλλάδα των Συντακτών που έγραφε επί σειρά μηνών ότι η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε και έκλεισε μέχρι και την ιστοσελίδα της, τελικά την… ανακάλυψε και επέστρεψε στον γνωστό της ρόλο: Την κατά συρροήν συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής που αγγίζει τα όρια της ψύχωσης.

Έτσι λοιπόν, διαβάσαμε έκπληκτοι ένα παραλήρημα μαρξιστικής «σκέψης» σχετικά με μια ανάρτησή μας που αναφέρονταν σε κάποιους ρουφιάνους που παρίσταναν τους φίλους της Χρυσής Αυγής, ενώ στην πραγματικότητα ήταν οι χειρότεροι εχθροί της.

Η αρρωστημένη φαντασία της φυλλάδας των Συντακτών, «χρεώνει» κατ’ αρχάς κάθε ανυπόγραφο άρθρο – σαν και αυτό – στον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής. Εδώ τα σχόλια περιττεύουν…

Στο κείμενο δεν αναφέρεται πουθενά ότι «η Χρυσή Αυγή πλήρωνε τους υποστηρικτές της» ή ακόμα χειρότερα – όπως η εφημερίδα ισχυρίζεται – ότι πληρώναμε από «μαύρα ταμεία», τροφίμους των μυστικών υπηρεσιών!

Η «ομολογία» – και μάλιστα δήθεν του Ν. Μιχαλολιάκου – κατά τον συντάκτη του κειμένου, θα έπρεπε να απασχολήσει το… ΣΔΟΕ, όμως το ΣΔΟΕ έχει ελέγξει τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής περισσότερες από δέκα φορές χωρίς να έχει διαπιστωθεί καμία φορολογική ή άλλου είδους παράβαση!

Διαψεύδουμε πλήρως το συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας που έχει αναλάβει εργολαβικά την κατασυκοφάντηση των Εθνικιστών και το γεγονός ότι το περιεχόμενο αυτού του δημοσιεύματος υιοθετήθηκε από διάφορους «εθνικοπατριώτες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δικαιώνει απόλυτα την δική μας ανάρτηση για τους ρουφιάνους που παρίσταναν τους φίλους της Χρυσής Αυγής!

Υ.Γ. Σε προηγούμενο άρθρο της ίδιας εφημερίδας, αναφέρονταν ότι η «εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής» έχει εμπνευστεί από το διάσημο λογοτεχνικό βιβλίο του Στίβεν Πρεσφιλντ, «Οι Πύλες της Φωτιάς» που αναφέρεται στην Μάχη των Θερμοπυλών! Τέτοιες αρλούμπες κατέθεταν στο δικαστήριο κατά της Χρυσής Αυγής και μετά απορούν για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί…

Exit mobile version