Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σενάρια για νέο ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής από την ΝΔ

Σενάρια για νέο ανάχωμα κατά της Χρυσής Αυγής από την ΝΔ

Οι φιλελεύθεροι εγκέφαλοι, οι οποίοι μαγειρεύουν πρόσωπα και πράγματα στην Νέα Δημοκρατία, με δεδομένη την συνεχή στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το κέντρο και έναν νεοφιλελεύθερο εθνομηδενισμό, που γίνεται όλο και περισσότερο διακριτός, διαπιστώνουν με φόβο ότι υπάρχει πολιτικό κενό δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Ένα κενό, το οποίο είχαν την ελπίδα ότι θα καλύψει ο πρόθυμος Κυριάκος Βελόπουλος, που έδωσε ένα πρώτο δείγμα γραφής ότι θα είναι καλό παιδί σε κάθε δύσκολη περίσταση ψηφίζοντας τον εκλογικό νόμο.

Δυστυχώς όμως για αυτούς, οι μετρήσεις που τους έρχονται στις μυστικές δημοσκοπήσεις που γίνονται, δείχνουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος όχι μόνον δεν ανεβαίνει, όπως παρουσιάζουν οι συστημικές δημοσκοπήσεις, αλλά πέφτει συνεχώς και επιστρέφει ο φόβος τους για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ένας φόβος που γίνεται πανικός εν όψει δυσμενών εξελίξεων τόσο στα ελληνοτουρκικά, όσο και στο ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Για τον λόγο αυτό, γνωστό εκδοτικό συγκρότημα, που διαθέτει τα πάντα και άφθονο χρήμα, προσπαθεί να στήσει το σενάριο ότι επειδή οι επόμενες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική, για αυτό θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο δεξιό κόμμα δορυφόρος της Ν.Δ., στο οποίο επικεφαλής θα είναι νέος βουλευτής και έτσι θα κατορθώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει την εξουσία χωρίς να κάνει δεύτερες εκλογές.

Αυτή η μεθόδευση, που έχει πολλά αδύνατα σημεία, έχει διπλό σκοπό. Αφ’ ενός μεν να στηρίξει από δεξιά την ΝΔ, αφ’ ετέρου δε να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Exit mobile version