Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εντολές στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα έδινε ο Σόρος!

Εντολές στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα έδινε ο Σόρος!

Ο Τζωρτζ Σόρος πίεζε προς πάσα κατεύθυνση να κτυπηθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 2012, όπως έχει δηλώσει ο Βαρουφάκης σε συνέντευξή του, αναφερόμενος σε προσωπική συνομιλία μαζί του. Τελικά οι εντολές Σόρος πήραν σάρκα και οστά με τις βρώμικες εκλογές του Ιουλίου 2019, θέτοντας εκτός Βουλής την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και είναι σίγουρο ότι ο Σόρος θα συνεχίζει να πιέζει τα ανδρείκελα των Αθηνών, αλλά επίσης σίγουρο είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Πόση δύναμη όμως έχει ο Τζωρτζ Σόρος; Η αποκάλυψη έγινε από έναν εκ των δικηγόρων του Τραμπ στην πρόσφατη δίκη του στην Γερουσία. Ο αμερικανός νομικός Άλαν Ντέρσογουιτς, αποκάλυψε ότι ο Τζωρτζ Σόρος είχε ζητήσει από το τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ομπάμα, να δώσει εντολή στο FBI να κάνει έρευνα για συγκεκριμένο άτομο και δήλωσε ότι διαθέτει στην κατοχή του στοιχεία για την συγκεκριμένη παρέμβαση του Σόρος στον Ομπάμα, τα οποία θα δώσει στην δημοσιότητα την κατάλληλη στιγμή.

Η αποκάλυψη αυτή είναι και μία μεγάλη απάντηση σε όλους αυτούς, που απαξιώνουν τους Εθνικιστές σε ολόκληρο τον κόσμο, που καταγγέλλουν μια παγκόσμια συνωμοσία.

Exit mobile version