Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θράσος ΝΔ: Μιλάει για ανεξάρτητη δικαστική εξουσία όταν έστησε ολόκληρη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Θράσος ΝΔ: Μιλάει για ανεξάρτητη δικαστική εξουσία όταν έστησε ολόκληρη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Για την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, για τις φυλακίσεις έχουν δημόσια πάρει θέση τόσο ο ίδιος ο Σαμαράς, που είπε ότι “εγώ τους έβαλα φυλακή”, όσο και ο Δένδιας, που έχει δηλώσει ότι “είχαν φτάσει το 15% και αν δεν τους βάζαμε φυλακή θα ανέβαιναν και άλλο”, αλλά και πλήθος άλλων βουλευτών και υπουργών της Ν.Δ.

Μετά από όλα αυτά, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την δήλωση Τσίπρα περί καταλήψεως της εξουσίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Πέτσας δήλωσε: “Στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, “αρμοί της εξουσίας”, πέραν της εκτελεστικής, είναι η νομοθετική, η δικαστική, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης. Που οφείλουν να δρουν ανεξάρτητα από τον έλεγχο της εκάστοτε κυβέρνησης”.

Κατηγορούν, λοιπόν, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν σέβεται το Σύνταγμα, που εγγυάται την διάκριση των εξουσιών! Και πως την σεβάστηκαν αυτοί; Στήνοντας κατηγορητήρια, αφού πρώτα έβλεπαν δημοσκοπήσεις;

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι από το καλοκαίρι ακόμη του 2013, σε τηλεοπτική εκπομπή, δημοσιογράφος της Νέας Δημοκρατίας είχε πει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα κατηγορηθεί για εγκληματική οργάνωση. Και μη ξεχνάμε ότι τις περίφημες δικογραφίες, που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, τις πήγες στον Άρειο Πάγο υπουργός της κυβερνήσεως της Ν.Δ. και μάλιστα όχι ο αρμόδιος της Δικαιοσύνης, αλλά ο Δένδιας.

Κλείνοντας να παραθέσουμε μια δήλωση – ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΡΑΣΟΥΣ από τον Άδωνι Γεωργιάδη για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis: «Είναι καθήκον της Δημοκρατίας να βρει ποιοι το έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού.»

Αυτά είπε ο Άδωνις και κλαίνε από τα γέλια μέχρι και οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες στην δίκη της Χρυσής Αυγής…

Exit mobile version