Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελειώνει το παραμύθι “να φύγει η αριστερά”

Τελειώνει το παραμύθι “να φύγει η αριστερά”

Κανένας δεν πίστευε στις αρχές του 2019 ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει 40%. Η συμφωνία των Πρεσπών και η αποτυχία της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ έφερε τελικά το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019. Ο λαός δεν ψήφισε τον Μητσοτάκη, καταψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μέσα όμως στο πιεστικό αυτό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά του Τσίπρα παρασύρθηκαν και πολλοί καλοί Έλληνες να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας ένα δίλημμα εκβιαστικό, που εκφραζόταν με το σύνθημα “να φύγει η αριστερά”. Δίλημμα και εκβιαστικό και ψεύτικο γιατί είναι ευνόητο ότι με το 32% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο και την πολιτική Μητσοτάκη, το μόνο που θα συμβεί στο μέλλον είναι να επιστρέψει η αριστερά.

Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας εκεί οδηγεί και το σύνθημα “να φύγει η αριστερά” ήδη ξέφτισε και γράφει για αυτό ο μεγαλύτερος ίσως προπαγανδιστής της Ν.Δ., εκεί κατάντησε η δήθεν “δεξιά”, ο Πρετεντέρης:

“Το κυρίαρχο ρεύμα «να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ» ικανοποιήθηκε και σιγά σιγά θα ξεθυμάνει. Η απόρριψη του ΣΥΡΙΖΑ βοηθάει πάντα την κυβέρνηση αλλά για πόσο; Ακόμα και οι μεγαλύτερες επιτυχίες στην πολιτική έχουν ημερομηνία λήξης απόδοσης … Υποθέτω λοιπόν ότι η ΝΔ θα πρέπει σχετικά σύντομα να εμπλουτίσει, να ανανεώσει ή να αλλάξει το αφήγημά της…”

Να αλλάξει το αφήγημά της θέλει ο Πρετεντέρης. Δηλαδή να βρει νέα ψέματα για τους ιθαγενείς, όπως ότι θα διώξει τους λαθρομετανάστες και θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Exit mobile version