Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υπάλληλος του Γιούνκερ και επιλογή του Μητσοτάκη, Μαργαρίτης Σχοινάς κουνάει προκλητικά το δάχτυλό του στους ταλαιπωρημένους νησιώτες

Ο υπάλληλος του Γιούνκερ και επιλογή του Μητσοτάκη, Μαργαρίτης Σχοινάς κουνάει προκλητικά το δάχτυλό του στους ταλαιπωρημένους νησιώτες

Με θράσος, το οποίο τροφοδοτείται από την άνεση και την ασφάλεια της πολυτελούς του οικίας στο εξωτερικό και, βεβαίως, και από τον παχυλό μισθό που λαμβάνει, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς θέλησε να κάνει μαθήματα συμπεριφοράς στους νησιώτες και τους τοπικούς εκπροσώπους τους.

Χωρίς να βιώνει ο ίδιος την κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών μας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι «είναι πάγια η θέση μου ότι η διαχείριση του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού απαιτεί γνώση του αντικειμένου, υπευθυνότητα και σύνεση. Κραυγές και διαστρεβλώσεις δεν εξυπηρετούν. Ειδικά οι τοπικοί άρχοντες έχουν αυξημένη ευθύνη απέναντι στους πολίτες», κουνώντας προκλητικά το δάχτυλο στους ταλαιπωρημένους νησιώτες!

Θυμίζουμε ότι ο κοσμοπολίτης Μαργαρίτης Σχοινάς, πρώην υπάλληλος και εκτελεστικό όργανο του Γιούνκερ, ήταν, επί της ουσίας, υπέρ της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιπροεδρία της Κομισιόν. Αυτός ο προκλητικός τύπος είναι που χαρακτηρίζει «Κραυγές και διαστρεβλώσεις» την παλλαϊκή φωνή διαμαρτυρίας των νησιωτών απέναντι στην προσπάθεια μετατροπής τους σε μειοψηφία στον τόπο τους και την μεταμόρφωση των νησιών σε απέραντες αποθήκες ανθρωπίνων ψυχών, με τις ευλογίες, βεβαίως, της ΕΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Exit mobile version