Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: “Έχει επιστρέψει στο 2%”

Κυριάκος Μητσοτάκης για Χρυσή Αυγή: “Έχει επιστρέψει στο 2%”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο άρθρο του στη 10η έκδοση του Our World, του ετήσιου περιοδικού που εκδίδεται από την εφημερίδα New Europe έκανε την παρακάτω αναφορά στην Χρυσή Αυγή:

“Μολονότι τα αντισυστημικά κόμματα προσπαθούν να αλλοιώσουν τις δημοκρατίες μας, η Ελλάδα αποτελεί τη θετική εξαίρεση στην ΕΕ, καθώς έχει αφήσει πίσω της αυτά τα κόμματα. Από τον Βορρά ως τον Νότο και από τη Δύση ως την Ανατολή, η ακροδεξιά συνεχίζει την ανοδική της πορεία εντός και εκτός των συνόρων της Ευρώπης. Ωστόσο, στην Ελλάδα η πορεία αυτή έχει ανακοπεί. Η Χρυσή Αυγή, ένα ακραίο φασιστικό πολιτικό μόρφωμα, βρίσκεται πια εκτός Κοινοβουλίου και έχει επιστρέψει στο 2%…”

Από το κείμενο αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη διαπιστώνουμε ότι θεωρεί αντισυστημικό κόμμα την Χρυσή Αυγή, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της παρατάξεώς του, αλλά και τα “ακροδεξιά παπαγαλάκια”, που στις τελευταίες εκλογές έδωσαν τον καλύτερο-χειρότερο εαυτό τους για την εκλογική του επιτυχία. Πιστεύει ότι κόμματα σαν την Χρυσή Αυγή είναι η απειλή για την “Ευρώπη”. Ευρώπη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι αυτό το άθλιο κατασκεύασμα των τοκογλύφων, που θέλει να καταστρέψει Έθνη και Πατρίδες.

Λέει και κάτι άλλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το οποίο εμάς δεν μας προκαλεί έκπληξη, αλλά διαψεύδει τις στημένες δημοσκοπήσεις του συστήματος, στις οποίες η Χρυσή Αυγή ευρίσκεται στο 1,3%. Ο Μητσοτάκης μας ανέβασε στο 2%. Ας έχει υπομονή και όταν θα έλθουν οι εκλογές, με τα όσα κάνει, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα… Θυμίζουμε ότι τέτοια ποσοστά μας έδιναν και μέχρι λίγο πριν τον Μάιο του 2012!

Exit mobile version