Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “Πρέσπες” της Νέας Δημοκρατίας έρχονται

Οι “Πρέσπες” της Νέας Δημοκρατίας έρχονται

Προ ετών, ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, είχε γράψει ένα άρθρο με τον τίτλο “Η επιστροφή των Οθωμανών”, στο οποίο τόνιζε ότι από το 1922 μέχρι σήμερα ο Ελληνισμός υποχωρεί και πάρα ταύτα, δυστυχώς επικρατεί ένα ολέθριο ιδεολόγημα, το μεγάλο ψέμα της “ελληνοτουρκικής φιλίας”.

Πριν τις τελευταίες εκλογές, τονίσαμε με έμφαση ότι μία εντολή άνευ όρων στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κυβερνήσει, θα οδηγούσε την χώρα σε μία μεγάλη εθνική υποχώρηση απέναντι στις τουρκικές διεκδικήσεις. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες, που ο βουλευτής της Ν.Δ. Καιρίδης δήλωσε ότι οι Τούρκοι έχουν δικαιώματα στο Αιγαίο και η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ της Χάγης.

Μιλώντας σε βουλευτές του κόμματός του, ο Ερντογάν, δήλωσε ότι έχουν δημιουργηθεί τετελεσμένα στην Μεσόγειο υπέρ της Τουρκίας και από την πλευρά του, ο υπουργός εξωτερικών Δένδιας είπε, σε πλήρη συνεννόηση βεβαίως με τον Μητσοτάκη, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για συνεννόηση με την Τουρκία…

Δυστυχώς, η Ιστορία δεν διδάσκει αυτούς που κυβερνούν την χώρα ή μήπως υπάρχουν ακριβώς για αυτό, δηλαδή, για να κυβερνούν επειδή ακριβώς είναι ταγμένοι να μην ακολουθούν τα διδάγματα της Ιστορίας; Για το θέμα ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος έγραψε στο διαδίκτυο το παρακάτω μήνυμα:

Ερντογάν:«Η Ελλάδα έχει πλέον αποδεχθεί την κατάσταση που δημιουργήσαμε στη Μεσόγειο»
Δένδιας:«Η Ελλάδα είναι έτοιμη για έντιμη συνεννόηση με Τουρκία»
1.000 χρόνια Ιστορίας μας διδάσκουν: ΠΟΤΕ οι Τούρκοι δεν ήταν… έντιμοι στις “συνεννοήσεις” τους!

Exit mobile version