Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανένας δεν ανησυχεί για τον Βελόπουλο…

Κανένας δεν ανησυχεί για τον Βελόπουλο...

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει ότι δεν είναι ακροδεξιός. Εμείς τον πιστεύουμε, αφού γνώμη μας είναι ότι με τις τόσες περιπλανήσεις, που έχει κάνει σε κόμματα, δεν είναι τίποτε, είναι απλά ένας επιτήδειος γυρολόγος τηλεπλασιέ, που το κατάντημα και η παρακμή της χώρας, του έδωσε την δυνατότητα να γίνει μέχρι και αρχηγός κόμματος!

Πριν κάποια χρόνια, η περίπτωση του Βελόπουλου θα ήταν γραφική. Σήμερα ο άνθρωπος που πουλούσε επιστολές του Ιησού Χριστού έφτασε να είναι βουλευτής…

Σε πρόσφατες δηλώσεις τους τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας είπαν ότι ανησυχούν για ενδεχόμενη άνοδο της ακροδεξιάς, αλλά δεν είπαν λέξη για τον Βελόπουλο. Σε αυτόν τον τόπο είμαστε πολύ λίγοι και όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τον άλλον και όλοι ξέρουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει σχέση με την ακροδεξιά.

Απόδειξη για αυτό η παρουσία του στην περίφημη εορτή της δημοκρατίας και η αποδοχή του από όλα τα κόμματα στην Βουλή σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που την πολεμούσαν όλοι με λύσσα και φανατισμό.

Πρόσφατα, μάλιστα, έλαβε ο Κυριάκος Βελόπουλος επιστολή-πρόσκληση από τον Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο να παραβρεθεί και να μιλήσει στο Συνέδριο της Συνομοσπονδίας. Η ΓΣΕΕ ποτέ δεν είχε απευθύνει πρόσκληση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αντίθετα είχε αναλάβει δράση εναντίον της. Σας παραθέτουμε σχετικώς:

“Στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο αντιφασιστικό συλλαλητήριο οργανωμένο από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και άλλους φορείς και ακολούθησε πορεία προς τα κεντρικά γραφεία της ΧΑ στη Μεσογείων.” 

“Συνεχίζονται σε πολλά αστικά κέντρα της χώρας, οι αντιφασιστικές κινητοποιήσεις με τη συμμετοχή φορέων, σωματείων εργαζομένων και κατοίκων που αντιδρούν στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές τους. Σήμερα Τετάρτη, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα σε μαζικό συλλαλητήριο στις 18:00 το απόγευμα στο Σύνταγμα.”

Exit mobile version