Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Τ.Ο. Πειραιώς ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Στην Τ.Ο. Πειραιώς ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς, με πλήθος συναγωνιστών να συρρέουν από κάθε γωνιά της πόλης.

Κατά τη λειτουργία της Τοπικής Οργάνωσης παρευρέθηκε ο Γ.Γ. και Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος. Επαινώντας αρχικά τα μέλη και τα στελέχη της Τ.Ο. Πειραιώς για τη δυναμική συνέχιση της δράσης τους, ο Αρχηγός του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών προχώρησε σε μία διεξοδική ανάλυση της πολιτικής και διεθνούς επικαιρότητας.

Υπογραμμίζοντας για ακόμη μία φορά, τόσο την απραξία, όσο και την έλλειψη πολιτικής βούλησης από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να αντιμετωπίσει τα καίρια εθνικά ζητήματα. Προκλήσεις όπως η Τουρκική απειλή, η εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών και φυσικά η αιμορραγούσα οικονομία φαίνεται να «πνίγουν» όλο και περισσότερο τη νεοφιλελεύθερη κουστωδία του Κ. Μητσοτάκη.

Μολαταύτα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε την ανάγκη περαιτέρω εντατικοποίησης του Αγώνα. Παρά τις ανέλπιδες μηχανορραφίες του συστήματος, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει συμπαγές κι έτοιμο να βρεθεί εκ νέου στις επάλξεις των εξελίξεων. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές, ενώ κατόπιν υπήρξε ενημέρωση όσον αφορά τις προσεχείς δραστηριότητες του Κινήματος.

Exit mobile version